David Silva (©Reuters)
David Silva (©Reuters)

Lacio i David Silva se sve dogovorili, čeka se samo potpis

Vreme čitanja: 1min | sub. 08.08.20. | 10:33

Ugovor na dve godine, plata 4.000.000 evra

Kada Mančester siti završi nastup u Ligi šampiona, a potrajaće još, jer je u petak izbacio Real Madrid i ušao u četvrtfinale, David Silva će otputovati u Rim da potpiše ugovor sa Lacijom.

Iskusni španski fudbaler se sve dogovorio sa Rimljanima i biće ogromno pojačanje za Nebeskoplave za naredne dve sezone, u kojima će tim Simonea Inzagija pokušati da svrgne Juventus sa trona.

Izabrane vesti

Kako piše Gazeta delo Sport, Silva i Lacio su se sve dogovorili, ugovor će biti potpisan na dve plus jednu godinu, a plata španskom fudbaleru će biti 4.000.000 evra. Iako se igrač Mančester sitija još nije izjašnjavao javno o ovim informacijama, nekoliko reči je rekao njegov otac Fernando, a dosta toga tu može da se nasluti.

„David jako voli italijansko prvenstvo i smatra da bi tu mogao da igra do 40. godine. Lacio? Bio bih jako srećan kada bi igrao u Rimu“, rekao je Fernando Silva.

A, kako kažu Italijani, veliku podršku za transfer dala je i Džesika Silva, supruga kreativnog veziste, koja je već krenula da traži kuću u Rimu.

Uz to, tvrdi se da je David Silva već pričao telefonom sa Luisom Albertom, vezistom Lacija, koji ga je detaljnije uputio sa kvalitetom tima i ostalim pojedinostima vezanim za teren.


tagovi

David SilvaLacioMančester SitiSerija A

Obaveštavaj me

Lacio

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara