Brant, Sari, Bašić (©Reuters)
Brant, Sari, Bašić (©Reuters)

Lacio osigurao četvrto i peto pojačanje, ceh oko 33.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.07.21. | 18:30

Do odlaska na kamp u Nemačku i Brant i Bašić trebalo bi da se priduže ekipi...

Ranije ove godine ugovoren je dolazak mladog srpskog beka Dimitrija Kamenovića (21) iz Čukaričkog, pre nekoliko dana paraf na ugovor sa Lacijem stavio je Felipe Anderson, odmah za njih i iskusni defanzivac Elseid Hisaj, a do odlaska na kamp u Marienfeld (Nemačka) Maurisio Sari trebalo bi da dobije još dva pojačanja.

Danima unazad Rimljani pregovoraju sa Borusijom iz Dortmunda oko Julijana Branta (25) i sa Bordoom oko Tome Bašića (24). A kako ovog popodneva javlja Mesađero realizacija oba posla je pri samom kraju.

Izabrane vesti

Podsetimo, Lacio planira da dovođenje dvojice igrača najvećim delom isfinansira prodajom Hokaina Koree, koji se, javljaju izvori bliski novom treneru Nebeskoplavih, ne uklapa u njegovu koncepciju i trebalo bi da ode.

Kada je u pitanju Julijan Brant dogovor sa Dortmundom postignut je. Makar kada je u pitanju visina obeštećenja. U pitanju je pozajmica (dva do tri miliona) i kasniji otkup (22-23 miliona). Ostali su samo detalji. Lacio je dao predlog da otkup postane obavezan tek ukoliko tim obezbedi plasman u Ligu šampiona, dok bi Borusija da spreči svaku mogućnost eventualnog povratka Branta na Vestfalen.

Ovaj mali spor trebalo bi da bude rešen možda već tokom vikenda.

U Bašićevom slučaju čekala se samo promena u rukovodećoj strukturi Bordoa. Kako je novi predsednik dobio zeleno svetlo da zasedne u fotelju, transfer više ništa ne sprečava. Lacio će za nekadašnjeg vezistu splitskog Hajduka platiti 6.500.000 evra (plus 2.000.000 kroz bonuse), a igrača čeka petogodišnji ugovor vredan 1.400.000 evra po sezoni.


tagovi

letnji prelazni rok 2021Julijan BrantToma BašićTransferi

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara