Lacio u novom napadu, Samardžić je Lotitova trešnja na torti!

Vreme čitanja: 2min | pet. 18.08.23. | 12:40

Srbin se, posle neuspelih pregovora sa Interom, savršeno uklapa u finansijske parametre Rimljana

Sve je u jednom trenutku delovalo kao završen posao, čekalo se samo da reprezentativac Srbije Lazar Samardžić raširi šal i potpiše već spremljeni ugovor sa Interom. Dogovorena je i otkupna cifra sa Udinezom od 16.000.000 evra, ali je sudbina mladog veziste postala jedna od najinteresantnijih saga ovog leta.

Čelnici Intera optuživali su ljude iz Samardžićevog okruženja da su promenili već dogovorene uslove, i na kraju odustali od transfera. Vratio se Lazar Samardžić na tržište, ostavio Udineze bez očekivane zarade, ali je zatišije u njegovom slučaju trajalo vrlo kratko.

Izabrane vesti

Poznati transfer guru Đanluka Di Marcio danas donosi nova sazanja o tome da je Lacio spreman za novi napad na mladog srpskog vezistu. Rimljani su i pre interesovanja Intera pokušali da dođu do Samaradžićevog potpisa, i pošalju Hrvata Tomu Bašića, uz novčanu doplatu, u Udine. To im nije pošlo za rukom.

Novi razvoj događaja je vratio Lacio u trku za Samardžića koji bi mogo da bude šlag ili kako Italijani kažu trešnja na torti. Samardžićeva cena od oko 25.000.000 evra nije nepremostiva prepreka za Lacio, a i plata za srpskog reprezentativca ulazi u parametre Nebeskoplavih. Takođe, eventualni dolazak Samardžića bi bio apsolutno na novoj liniji Lacija dovođenja fudbalera ispod 25 godina sa izglednom perspektivom.

Sari je iskusan vuk i zna da je ovo poslednji momenat da se uzme Samardžić jer već sledećeg leta može biti nedostižan za Lacio. Pored srpskog reperezentativca na listi veznih igrača koji bi mogli da dođu u Lacio su i Vifer iz Fajnorda i Gendozi iz Olimpik Marselja. Naravno, da bi se jedan od pomenuta tri transfera realizovao uslov je da Lacio pronađe kupce za Bašića i Markosa Antonija.

Lotito je prodajom Maksimijana Almeriji već zaradio preko 50.000.000 evra od prodaje igrača (Milinković, Ačerbi, Maksimijano) i sa udomljavanjem Bašića i Markosa Antonija bi uz malo doplatu mogao da finansira dovođenje još jednog obečavajućeg veznog igrača Sariju.


tagovi

Lazar SamardžićLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara