Lajpcig u Brobiju vidi novog Vernera

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.02.21. | 11:36

Bikovi navodno vode u trci za Ajaksov dragulj...

Ajaks je uradio sve što je bilo u njegovoj moći. Nije uspeo. Kao rezultat toga jedan od najvećih klupskih talenata u ovom veku napustiće Amsterdam na kraju sezone. U pitanju je napadač Brajan Brobi (19) koji je odavno privukao pažnju bogatijih klubova.

Čim se pročulo da odlazi kao slobodan igrač pojavile su se spekulacije gde bi Brobi mogao da završi. Imajući u vidu da mu je menadžer Mino Rajola mnogi su ga povezali sa Dortmundom, jer poznati agent navodno ga vidi kao prirodnu zamenu za Erlinga Holanda. Ali to nije sve. Bild piše kako se u celu priču ubacio RB Lajpcig i čak preuzeo vođstvo kada je u pitanju trka za ovog momka.

Izabrane vesti

Bikovi i dalje bezuspešno traže adekvatnu zamenu za Tima Vernera. U Korejcu Hvan Hičanu je zasad nisu pronašli - još nije uspeo da postigne ni prvenac - a nisu ni u Aleksanderu Serlotu, koji je dobijao još veću šansu i samo se jednom upisao u strelce.

Brobi je sličnih gabarita kao Verner, međutim nije toliko prilagodljiv. Teže bi se prilagodio igri po krilu, što očito ne smeta ljudima iz Lajpciga.

Rajola je navodno već nudio Brobija Borusiji, no odgovora iz Dortmunda zasad nema. S druge strane, navodi holandski Telegraf, Lajpcig je bio konkretan i jasan. Pokazao je želju i već poslao ponudu na adresu italijanskog menadžera.

Bild na kraju podseća da je Rajola prošle godine izigrao Lajpcig, kada je iz Salcburga Halanda odveo na Vestfalen. Možda bi sa Brobijem mogli da poravnaju račune...


tagovi

Brajan BrobiZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara