Najnovije vesti

Lalatović dobio otkaz u Saudijskoj Arabiji

Vreme čitanja: 1 minuta

Rastanak nakon samo osam utakmica

Nenad Lalatović je dobio otkaz u saudijskom Al Batinu. Tamošnji klub je tu odluku saopštio nakon sinoćnog poraza od skupocenog Al Šababa (0:3), što je očigledno predstavljalo kap koja je prelila čašu nakon serije loših rezultata na startu sezone.

Srpski strateg napušta klub nakon osam mečeva u klubu, u kojem je imao skor od jedne pobede, tri remija i četiri poraza, uz gol-razliku 5:11. Temperamentni strateg je imao ugovor do kraja sezone, ali je usledio rastanak posle samo tri meseca.

Lalatoviću je posao u Al Batinu bio prvi inostrani angažman, a ukupno 13 samostalni posao u trenerskoj karijeri. Počeo je u Sremu 2011. godine, a potom je radio u Proleteru iz Novog Sada, pa Voždovcu, Napretku, Crvenoj zvezdi, Borcu iz Čačka, Vojvodini, omladinskoj reprezentaciji Srbije, Čukaričkom, mladoj reprezentaciji Srbije, Radničkom iz Niša i ponovo Vojvodini.

Teperamentni stru;njak je u Saudijskoj Arabiji imao sjajne uslove. Zajedno sa svojim saradnicima je za godinu dana trebalo da inkasira 1.000.000 dolara, svaka pobeda je trebalo da vredi 5.000 dolara, a postojale su i klauzule na osnovu kojih im je bilo zagarantovano 100.000 dolara ukoliko Al Batin završi sezonu među osam najboljih, odnosno čak 500.000 ukoliko se nađe među prva tri tima.

Ostale vesti

Najviše komentara

Kladionica vesti

Uživo
Najava mečeva