(©star sport)
(©star sport)

Lalatović u prvom kolu izdržao samo 45 minuta na klupi (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.02.21. | 18:09

Trener Vojvodine isključen posle prvog poluvremena utakmice sa TSC

Ponovo se zakotrljala lopta na superligaškim terenima, a zavesu na najsvetlijoj domaćoj pozornici podigli su Vojvodina i TSC. Gosti su tokom prvog poluvremena uspeli da stignu do minimalne prednosti pogotkom Marka Petkovića, a osim gola iskusnog defanzivca na trenerskom debiju Mladena Krstajića u novoj sredini prvo poluvreme, odnosno preriod pre odlaska na predah u svlačionice, obeležilo je isključenje Nenada Lalatovića.

Temperamentni trener imao je šta da prigovori sudijskoj trojci koju je predvodio Srđan Jovanović, a kako sa kritikama nije stao ni posle opomene, glavni arbitar mu je pokazao crveni karton. Iako ostaje nepoznato šta je bio povod za negodovanje stratega Novosađana, može se zaključiti da je iskazao nezadovoljstvo zbog procene delilaca pravde da prilikom duela Tomanovića i Stojkovića ne dosudi jedanaesterac na šta su igrači domaćina burno reagovali. Ekipu je zbog isključenja šefa stručnog štaba do kraja utakmice vodio njegov pomoćnik Dragan Šarac.

Izabrane vesti

Lalatoviću nisu strani verbalni ispadi, kao ni isključenja, a prethodno ove sezone mu se dogodilo u Novom Pazaru pri rezultatu 3:0 za rivala.



tagovi

TSC Bačka TopolaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara