Lalatović sa sudijom Jovanovićem (© Star sport)
Lalatović sa sudijom Jovanovićem (© Star sport)

Lalatović zamera crno-belima: Valjaju se, padaju, čuvaju vreme...

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.04.21. | 21:19

„Igrali smo takmičarski“, kaže Aleksandar Stanojević

Pehar Kupa Srbije promeniće vlasnika. Iz muzeja novosadskog „Karađorđa“ seli se na Topčidersko brdo, 25. maja će se znati da li na crnu ili crveno-belu stranu.

Posle drugog polufinala (1:0), na terenu lanjskog pobednika, više razloga za zadovoljstvo imaju u Humskoj, jer su uzeli meru Vojvodini. Dovoljno za blagi osmeh zadovoljstva na licu Aleksandra Stanojevića.

Izabrane vesti

„Bilo je mnogo teško pobediti u Novom Sadu. Utakmica je bila egal, sa malo šansi, možda čak i loša. Opet, igrali smo takmičarski, da pobedimo“, u kraktim crtama saopštio je trener Parnog valjka u mikrofon TV Arene sport.

Znatno rečitiji bio je njegov kolega sa suprotne klupe Nenad Lalatović, koji je tokom meča imao nekoliko dijaloga sa sudijom Srđanom Jovanovićem:

Jeste Partizan bio bolji za jedan gol, ali samo u prvom poluvremenu. U drugom je bolja bila Vojvodina. U tom delu su se Partizanovi igrači valjali po terenu, odugovlačili vreme, padali... Veliki je to klub, sa velikim igračima, ne bi trebalo da se valjaju po zemlji, nego da daju dva, tri gola. I da pokažu da su zasluženo dobili. Jesu zasluženo, čestitam im i želim im sreću u finalu“.

A u njemu će, pošto se sastaju Crvena zvezda i Partizan, navijati za?

Vojvodinu!“

Prokomentarisao je strateg novosadskog tima transparent koji su navijači okačili preko ograde na istočnoj tribini, na kome je pisalo: S najuspešnjim trenerom u pobede i sledeće godine, kome to smeta nek’ ide iz Vojvodine“.

“Hvala im. Ako nema mesta za mene, ja ću otići”.

I to nešto govori. O Lalatoviću, Vojvodini, srpskom fudbalu….


tagovi

FK PartizanFK VojvodinaAleksandar StanojevićNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara