(©fkborac)
(©fkborac)

Lalatoviću se ispunila želja: Ninković potpisao za Borac

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.08.22. | 13:07

Ugovor do kraja sezone

Ispunila je uprava Borca još jednu želju treneru Nenadu Lalatoviću. Dan posle pobede u velikom derbiju protiv Železničara (2:1) navijači banjalučkog kluba čuli su još jednu lepu vest: potpisao je Nikola Ninković.

Nekadašnji đak Partizanove omladinske škole i internacionalac u Italiji stavio je paraf na ugovor do kraja sezone sa Borcem. Time će Banjalučani dobiti na kreativnosti u veznom redu, a malo maštovitosti je ono što im je nedostajalo da budu ubojitiji u uvodnom delu sezone.

Izabrane vesti

Ninković se stavio na raspolaganje novom treneru i počeo je da radi zajedno sa novim saigračima. A, zajedno sa njim ugovor sa Borcem potpisao je Alen Jurilj, koji je došao iz Domžala i potpisao na dve godine.

„Možemo da budemo zadovoljni što smo uspeli da u svoje redove dovedemo Nikolu i Alena od kojih očekujem da dodatno pojačaju, prevashodno, napadačku liniju našeg tima. Radi se o veoma kvalitetnim igračima koji mogu da naprave razliku na terenu, a shodno tome i da donesu dodatnu snagu u našu ekipu. Verujem da će se lako uklopiti u tim i da će vrlo brzo pokazati šta znaju na terenu“, rekao je Bogoljub Zeljković, potpredsednik Borca.

Banjalučani su posle šest odigranih utakmica na trećem mestu prvenstva BiH.


tagovi

Nikola NinkovićBorac Banja LukaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara