©Reuters
©Reuters

Lampard neće moći da sastavi odbranu za revanš s Realom: Kulibali nekoliko nedelja van terena

Vreme čitanja: 1min | pet. 14.04.23. | 19:28

Veliki problemi za Plavce

Kada rezultati i forma nisu na odgovarajućem nivou, onda počnu da se nagomilavaju dodatni problemi. To se upravo dešava Čelsiju, koji pored poraza u prvom meču četvrtinala Lige šampiona (0:2) na Santijago Bernabeuu, na nekoliko nedelja ostao i bez štopera Kalidua Kulibalija.

To je potvrdio i šef stuke Plavaca, Frenk Lampard, koji će imati ogromnih problema u revanšu, s obzirom na suženi izbor defanzivaca. Pored toga je u Madridu pocrveneo i Ben Čilvel.

Izabrane vesti

Kulibaliju je stradala tetiva nakon sprinta u 55. minutu utakmice, posle čega je hramljući napustio teren, a zamenio ga Mark Kukurelja, koji je kasnio sa blokiranjem udarca kod gola Markosa Asensija u 74. minutu utakmice.

"Radi se o povredi tetive i biće pitanje nedelja, a ne dana. On je veoma dobar, iskusan igrač. Ljudi mnogo pričaju o našem timu, ali mi nemamo mnogo zamena, tim u Ligi šampiona se razlikuje od onog u Premijer ligi. Ovo je razočaravajuća situacija za njega i nas. Nadamo se da će se vratiti što pre", rekao je Lampard.

Čelsi će na ovaj način plaća činjenicu što zimus nije registovao Benou Badijašila, pa Lampard praktično neće biti u situaciji da sklopi odbranu za naredni utorak.



tagovi

Kalidu KulibaliFrenk Lampard

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara