Lane Jovanović sa decom iz školice
Lane Jovanović sa decom iz školice

Lane kao Deda Mraz! Stigli paketići u novosadsku besplatnu školu fudbala

Vreme čitanja: 1min | sub. 25.12.21. | 09:59

"Najvažnije je da volite fudbal i da ga igrate sa osmehom. Kad je tako i kad imate ovako divne trenere, uspeh je siguran", kaže Milan Jovanović

Sreća, sreća, radost! Tako se ukratko može opisati atmosfera koju su legendi srpskog fudbala Milanu Jovanoviću i predstavnicima Mozzart kompanije priredili klinci iz Besplatne škole sporta Mozzarta i FK Vojvodina - "Vošini klinci". Njih gotovo 100 okupilo se na centru terena da osmesima i raširenim rukama dočekaju paketiće koje su Lane i predstavnici Mozzarta doneli.

Tako je proslavljeni srpski fudbaler dobio ulogu Deda Mraza, a asistirali su mu mladi prvotimci Vojvodine Uroš Kabić i Vladan Novevski.

Izabrane vesti

"Najvažnije je da volite fudbal i da ga igrate sa osmehom. Kad je tako i kad imate ovako divne trenere, uspeh je siguran", istakao je Milan Lane Jovanović i dodao:

"Samo se igrajte i nemojte da zapostavljate školu i svoje obaveze van fudbala. Naša igra je najlepša na svetu ali ne sme da bude jedina vaša obaveza. Budite odgovorni, volite fudbal i jednoga dana vas čeka dres prvotimca Vojvodine".

Uroš Kabić i Vladan Novevski su bili najzauzetiji slikanjem sa decom.

"Ideja besplatnih škola sporta je sjajna, jer svako dete dobija šansu da trenira. Svaka čast Mozzartu i mom klubu na toj inicijativi. Osmeh svakog deteta je jako važan i za njihovu ljubav prema fudbalu", rekao je Uroš Kabić, jedna od najvećih nada FK Vojvodina.



tagovi

Milan Lane JovanovićMilan JovanovićMozzart škola sporta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara