Komentari na vest

Laporta: Ne dam ostavku! Real Madrid 70 godina uživa pomoć sudija

S

Suludi Milojko

pre 3 meseca

Real Madrid je mezimče španskih ultradesničara, klub sa fašističkom pozadinom. Fašista Francisko Franko diktator ga je finansirao, miljenik je i kralja, i finansira se još uvek državnim parama, kako bi dokazao supremaciju takve Španije. Problem je politički i to dugo, dugo, a razlog je Katalnija koja je najrazvijeniji deo Španije u svakom pogledu. Real ni izbliza nije popularan u svetu kao Barcelona. Barcelona bi trebalo, ako se ovako nastavi, da se povuče iz lige, i igra u Francuskoj ligi.
7

777

pre 3 meseca

Bivsi robijas,deklarisani kriminalac,nekoga javno proziva i optuzuje,a ujedno je proces u toku u kom se dokazuje da je klub koji vodi podmićivao sudije.Kakav paradoks.Kaze,ljuti smo.Pa tek dolazi period kad ce imati mnogo razloga da budu ljuti,ali prvenstveno na sebe.Ovakvim nastupima skrece se paznja sa propale sezone,ozbiljne probleme sa kojima su suoceni,bakrot,dugovi.I pokusaj da se dodvori navijacima,ne bi li kupio jos vremena da ostane u fotelji.Svakako im pljuvacina nece pomoci da se oporave,teski dani su pred njima.
D

Dachaa

pre 3 meseca

Haha nisam navijac ni reala ni barce ali brt sada ga bas pretera posle silnih trofeja u Ls i la lige ti pricas o pomoci sudija🤦‍♂️
k

kantar

pre 3 meseca

rece presednik barselone...a oni placali sudije
C

Cup

pre 3 meseca

Ovo me podseca na nasu drzavu i nase blizance. Jedni politicari optuzuju druge za kradju a svi to rade. Zvezda optuzuje Partizan i obrnuto a ista su go... Veliki dzak novca mu je pored stola pa ce do smrti da se bori za ideologiju modernog fudbala. Potpuni reset ce da nastupi jedino kad se ljudi osveste, prestanu da im daju paznju i vrate se 30 god unazad kada je fudbal jos bio kao sport najvaznija sporedna stvar na svetu, gde se ne raduju uvek isti, gde postoji car i emocija, gde nema samo Mesija (osvajace ZL jos 20 godina) i Ronalda, Barse i Reala, nego naidje i neki Leverkuzen, Lester, Union i ostali heroji najvece sporedne stvari na svetu.
n

nadrealnooo

pre 3 meseca

Da se ne lazemo u zadnjih 10- 15 godina bukvalno se nzn koga sudije vise guraju od pomenuta dva kluba!!!Ove godine je Barselona nista manje gurana od Reala, ali Barselona je 10 bodova iza,koliko bi bila da nije bila gurana?! Realno Var sudije u Spaniji su na nivou Hrvatske lige. Nedopustivo da u eri tehnologija miliona kamera ono Realu dozvole protiv Almerije!!!To je nedopustivo. Ali ne treba ni Barselonu abolirati,secam se ja vremena koja u Barsi ne pominju kad se protiv njih na jednom mecu ,ne na 10,ne na 20 meceva ,nego na jednom mecu nije sudilo po 3,4 cista penala za protivnike!!!Ne secam se da je ovaj lik se tada javljao...
L

La Porto

pre 3 meseca

Ko daje tih 100 miliona, opet neki arapi, spomenuo sve klubovi osim glavnih finansijera, a to je trebalo pre svog tima da navede.
J

JakojE

pre 3 meseca

Mislim da su u pitanju ameri, tj neki njihov fond.
S

Siuuu

pre 3 meseca

Reče preCednik barselone koja je dokazano imala sudije na platnom spisku 🤣🤣 pa ovo nema u p lepe materine
3

342

pre 3 meseca

6 istih komentara si napisao samo si promenio nickove jadno
P

Pikslaa

pre 3 meseca

Kad ne uspe kao predsednik onda idemo seljakanje, tužakanje i plakanje, samo tužiti glavonju i dobro ga odrati za ovo klevetanje
B

Baglama

pre 3 meseca

Reći ću samo chelsea-barcelona 2009.
D

Deress

pre 3 meseca

Samo cu reci real bayern 2017 real atletiko 2016, real juve 2018, real psg 2018
B

Baglama

pre 3 meseca

Sve to sastavi i nije ni blizu ravno ovoj krađi čelzija iz 2009.

Milos Bozic

pre 3 meseca

jbt....kad neko iz barselone,proziva druge za pomoć sudija..🤐
B

Bgf

pre 3 meseca

Real je pokrao 3 vezane ls 2016,17,18 bez stida i srama, a da ne pricamo o spanskim ligama gde sudije placaju da sude u njihovu korist
G

Gost34

pre 3 meseca

Za real ne moze navijati dobar covek
T

TD

pre 3 meseca

Bas.
M

Mitros

pre 3 meseca

Barsona je bila miljenik sudija bar koliko i Real, sve dok nije počela da pravi superligu. Godinama Real i Barselona imaju povlašćeni status u La ligi u svakom smislu, što je po meni i dovelo do pada te lige u globalu. Bilo koji drugi klub bi bio izbačen iz lige sa tolikim dugovima ali ne i Barselona. Takođe u evropi ta dva kluba su uvek imala najbolje suđenje, da Barselona nije otela pobedu Čelsiju 2009 pitanje kako bi izgledala istorija s obzirom da je to bila prva liga šampiona za Gvardiolu i Mesija, Real takođe bar jedan dvomeč sa Bajernom nije trebao da dobije. Dakle oba kluba da se pokriju ušima kad je suđenje i uopšte povlašćen položaj u pitanju.
U

Uvek protiv jrz

pre 3 meseca

U Evropi da (mada i tu real prednjaci), ali, u Spaniji je ta razlika primetna, nema NIKAKVE dileme ko je tu sudija miljenik.
B

Blaki

pre 3 meseca

Ma gde Frankova tvorevina ima pomoć sudija. Žeks Pantić kaže da su to laži i da Reala stalno kradu i sad protiv Almerije su ga pokrali.
J

Jojo

pre 3 meseca

Ove sezone se sve radi da vardrid uzme ligu pokrali almeriu brutalno,barsa pokradena protiv raya,getafea,villarreala i granade da je cisto sudjenje barsa bi bila prva
O

OOiO

pre 3 meseca

Dobro, bre, da li je moguce da si napisao da se klub zove Milano?! Ccc. Inace, kojih 18 klubova? Mogu oni da imaju i 30 klubova, ali, tu je samo mozda sest (2+4) klubova jako (ako racunamo da su i Roma i Napoli uopste jaki), ostali su presmesni, projekat koji je osudjen na propast u startu.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Preiskusan je Laport i ofarban svim bojama;zatekao je SD Barca u minusu od preko 1,5 milijarde € i uspeo da popravi bilanse a osvoji i uz inerciju i veliku podrsku publike,slab Real čak par titula!!!Ove sezone je stigao danak tom dugu makar u fudbalskoj sekciji,uz realno Ćavia i roster koji bez potrebe forsira sa 5-6 igrača od 16-18 godina koji nisu kadri da nose igru!!!Pojacanja slaba jer nema para tako da je namicanje i snalaženje na delu!!!Kosarka ne trpi koliko fudbal,doveli su skupe igrače i solidni su u EL,večeras ćemo videti kako će u prepunoj Areni da se pokažu!!Favorizi jesu no pokazace se večeras i koliko !?!!
K

Kimmi

pre 3 meseca

Superliga koja je na nivou lige Evrope, na stranu što mu ne vjerujem ni da su ti timovi spremni da učestvuju
Z

Zuzni

pre 3 meseca

Barsa, Real su malo javi kalibar od lige Evrope.
D

Dkkk11

pre 3 meseca

Kralju uzeo si par LŠ zahvaljuju i sudijama, izbacivdi Arsenal na sudije, Milan i Chelsea.Nisam nikakav Realov navijač,ali Unicefov ste projekat bili,a zna se ko iza toga stoji.
2

24.232

pre 3 meseca

Prica covek, ciji je klub uplacivao novac na racune sudija, sto je dokazano i zbog cega im se sudi? On da prica o sudjenju?
5

533

pre 3 meseca

A sto ih ne kazne ako su placali sudije godinu dana proslo a nijedan dokaz

The Intersect

pre 3 meseca

533- A zasto nije kaznjen Mitrovicev sin a prosle godine, pare sine, pare… zato ih nisu kaznili jos.
Б

Блок

pre 3 meseca

Супер лига постоји . То је Енглеска Премијер лига. Вест Хем,Њукастл,Евертон имају више новца од Барселоне, Реала... Купујеш за 100м играче ,а немаш тај новац и онда кукаш оћеш Супер лигу. Можда би бољи замајац имали да су ономад изашли са планом који није затврорена супер лига. Каква је то Супер лига без нпр Бајерна? Дортмунда? Тамо навијачи и те како имају право гласа и неће Немци тамо. ПСЖ? Неће. Енглезима рекла држава ,не може и то је то. Видели смо како то код њих изгледа кад се умеша држава (Челзи -Роман Абрамович) Дакле Енглеска има супер лигу.Остале лиге иду ка томе да им буду развојне .Чим велики из ПЛ хоће неког играча из Интера,Милана,Марсеја тај иде ...Осим ако играч није алав ..па му доста 4-5м и неће у Енглеску за 8-9. Фудбал је постао атрактиван до утакмица .Лепи дресови ,пуни стадиони,добри играчи и онда кад почне успаванка. Изненадим се кад видим добар меч. Боље да уведу да се за утакмицу без голова "добија" нула бодова. Што неко написа да нема кладионица која би гледаност била? Плус болесно много зарађују играчи ...волео бих да то буде тајна ,а не да се слуша да неки играч има 350 000 недељно... болесно.
V

Vinkla

pre 3 meseca

Kako ne kontas da njima nije bitno da li neki PSZ ili BAjern ucestvuje? Bitan im je sigura priliv novca i to u sto vecoj kolicini. Igrala Barsa sa Spartom iz Praga ili Olimikom iz Marseja, nebitno je. Zarada je zagarantovana.
Б

Блок

pre 3 meseca

Како не ... Барса-Бриж "супер лига" А овамо Ливерпул-Бајерн Ко ће више да узме од ТВ права ?
S

Superleagueee

pre 3 meseca

Sad ispade da pored Barse i Reala, ti nemas veliki klub iz Liga 5ice (istorijski veliki da, ali igracki u ovom momentu, nikako!). Koliko je realno da ovo potraj3 i da zaista bude veliki novac za ulaganje kada Real i Barsa budu dominirali nad klubovima iz sredine tabela svojih liga?! Verujem ne dugo, sezona dve i to je to.. A posle ce biti, "izvin'te, uzewmo ozbiljan novac, mozemo da se vratimo da se igramo sa vama u LS?".
L

Lektor

pre 3 meseca

Hajde Milan (prvi nisam zadovoljan jacinom naseg tima), ali, da ti napises da ni Inter nije (igracki) jak?! Ne ide to...
J

JakojE

pre 3 meseca

City, Bayern, Liverpool?
@

@Lektor

pre 3 meseca

Na stranu sta kaze Laporta, Inter je izasao iz price i zanima ga LS, bar to javno kazu kad god su pitani.. Vecina drugih koje je naveo su tu i zele tu ligu, zato i kazem niko od vodecih klubova iz Lige 5ice osim Reala i Barse nece biti u toj Superleague.
d

dbbddb

pre 3 meseca

dobra im je ova liga osim reala i donekle intera ovi ostali tesko da bi se i plasirali u nokaut fazu Lige Evrope...Bez engleza,njemaca,psz,juventusa mogu igrati jedino neke ljetnje lige kad nema nista drugo da se gleda...Zajednicko svim ovim klubovima je americki kapital ili vlasnik kluba
A

Aha12333

pre 3 meseca

Inter je u startu odbio bilo kakvu ideju o ovome, tako da cak i kad bi se ta famozna superliga desila(a znamo da nece) bila bi bez Intera.
T

TD

pre 3 meseca

Aha, uopste nije tacno, Inter (kao i Milan) su na pocetku bili za ovo.
K

Koan

pre 3 meseca

Ahaha, sastav lige, Roma, Napoli, Briž, Anderleht, Marsej... ovi nisu najbolji ni u svojim ligama. Valjda je svima jasno, ako nema engleskih klubova, šta god mislili o njima, nema ni interesovanja za ovo takmičenje
G

Goss

pre 3 meseca

Kad ti klubovi dobiju lovu, kupice i bolje igrace, a onda baj baj Englezi
I

Igor 96

pre 3 meseca

Suludo je reci da samo Real ima pomoc sudija a Barsa ne, sta onda da kazu drugi klubovi u toj ligi, ispada da se samo navlaci za Real a znamo svi da se navlaci za oba kluba, da li je sada za nekoga vise to je vec siroka tema, ali je cinjenica je i ta Barselona imala veliku pomoc sudija
V

Venom

pre 3 meseca

Zadnjih par sezona nije tako.Real npr prosle godine imao 12 dosudjenih penala a Barselona 2.Ove sezone Barselona ostecena u par navrata.Penal protiv Hetafea,penal protiv Majorke,ponisten gol protiv Granade.To je ukupno 6 bodova manje
h

halo

pre 3 meseca

Obriši suze mala mojaaaaa
P

Petrinjo7272

pre 3 meseca

Ovi su gori od lažne avangarde, svaki izjava Real Real Real, druže gledaj te svoje mučenike i napravi nešto ako znaš, vi bar nemate pravo da pričate o suđenju.. neizleciv kompleks manjeg kluba.