Late Lat se priključio treninzima Atalante, Gasperini se dotakao njegove sudbine

Vreme čitanja: 1min | ned. 16.07.23. | 20:44

Centarfor u centru pažnje

Crvena zvezda je pokazala ozbiljnu nameru da angažmanom Emanuela Late Lata upotpuni slagalicu pred novu sezonu, poslala višemilionsku ponudu u Bergamo i napravila iskorak, ali je angažman golgetera ostao u magli.

Pitanje sudbine centarfora italijanskog kluba trenutno stoji otovreno i bez jasnog nagoveštaja epiloga, a u međuvremenu, Late Lat koji je prethodne mesece proveo u Sen Galenu, vratio se juče uveče u redove Atalante i priključio saigračima.

Izabrane vesti

Iako se napadač iz Obale Slonovače odmah stavio na raspolaganje Đan Pjeru Gasperiniju, iskusni strateg nije ga uvrstio u tim za današnju proveru protiv selekcije grada Kluzonea.

Član Serije A upisao je ubedljivu pobedu (10:1) posle koje se šef stručnog štaba osvrnuo na niz tema među kojima i na status Late Lata.

"Dobro poznajem Late Lata, postigao je i gol protiv Juventusa u Kupu Italije... Došao je i da nadoknadi izostanak Murijela koji stiže u utorak. Iza Lata je dobra sezona, videćemo da li će ostati sa nama. Doći će i Kambijagi, Mirančuk je tu... Mnogo je igrača koji konkurišu u napadu, a želim da iskoristim sve opcije u svrhu da napravim što efikasniji napad", kazao je Gasperini.

Centarfor rođen 1999, član je kluba iz Bergama od devete godine, za prvi tim Atalante je debitovao avgusta 2016. godine, ipak od sezone 2018/2019, zbog oštre konkurencije, selio se po pozajmicama, pa je igrao za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sen Galen.


tagovi

Emanuel Late LatAtalantaĐan Pjero GasperiniFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara