Komentari na vest

Lautaro i Tiram terorišu golmane na Čizmi: Inter ostavio Juve i Milan u prašini (VIDEO)

Gostirista

pre 2 meseca

Zaista ne vidim nacin da Atletiko izbaci Inter, razlika u kvalitetu je ocigledna samim pogledom na sastave timova. Ranije je Atletiko prolazio na tvrdu, grubijansku igru, ali ni toga vise nema, stoperi su im dosta tanki ove sezone, a najbolji medju njima Himenez ne igra zbog povrede vec dugo. Inter je masinerija opasna, strasan tim, igra, trcanje, taktika, mogu slobodno reci uz Man City i Real najjaca ekipa u Evropi. Inzagiju svaka cast, pokazao je da se strpljenje i stvaranje tima po svom ukusu isplati, postaje veliki trener.
1

101

pre 2 meseca

Sada je prilicno jasno da je skudeto u dzepu. Misli idu na Atletiko i LP!!!
J

Jezero

pre 2 meseca

Ove godine ce pobeci 20 bodova najblizem pratiocu 😂
I

Inter

pre 2 meseca

Sad ce neki reci da je drugi gol Intera neregularan, jer je Carlos Augusto asistirao rukom Lautaru 🤣
I

INTERISTAZAKLETI

pre 2 meseca

Kakav mocan inter krem serije A veliki milanski gigant neukaljani dijamant!!!! Forza Inter Ludo volimo!!!!!!

Prepoznator

pre 2 meseca

Odavno moćniju ekipu nisam gledao. Osvojiće Skudeto 5 kola prije kraja prvenstva.
?

??

pre 2 meseca

Ja nzm sta izmisljaju sa ovim dresovima, Inter kao domacin u drecavo narandzastim. Svi su poceli drasticno da menjaju boje dresova, sad koriste neke boje koje nemaju veze sa bojama kluba. Meni licno se to ne svidja. Vise volim da vidim inter, barsu, milan u starim bojama na dresovima
I

Inzaghi

pre 2 meseca

Zarada i samo zarada, boje prve i druge garniture su uglavno slične (npr prva plavo crna i druga bela) i onda kad kupiš jedne godine ne moraš sledeće itd... zarada je sada na trećoj i četvrtoj granituri gde je svake godine skroz drugi dres u odnosu na prethodnu.
S

Stefan Milosevicc

pre 2 meseca

Sad samo fali pobeda protiv Atletika pa da ovi “strucnjaci” konacno shvate koliko je Inter prejak ove sezone. Nisu uspeli da mu pariraju ni Milan Juve Napoli Roma Lazio u direktnim mecevima a nece ni Atletiko
I

Inter

pre 2 meseca

Ti strucnjaci samo i cekaju kiks protiv Atletika. Ako se to desi ovde ce biti brdo komentara tipa: LS nije Marota liga; u LS nemate pomoc sudija; prva ozbiljna prepreka i odmah vracanje na fabricka; nije vam ovo raspala Seria A bez konkurencije itd. Nadam se da ce Inter proci Atletiko, ali je jasno da je ove sezone sve podredjeno Seria A, to se videlo i po rotacijama u LS kao da se igra neki nacionalni kup.
B

Bexx

pre 2 meseca

Prejak je Inter,tesko ce Atletico sa njima bilo sta moci da uradi,timski rad,svaki mec razluciti strelci.
b

b54b654

pre 2 meseca

najjace je sto mrzim Inter ali je toliko Beppe skockao da bih voleo SVE da osvoje, Skudeto je stikliran odavno neka uzmu i Sitiju Ligu sampiona Forza ROMA
J

Jodzer

pre 2 meseca

Inter melje li melje, samo napred momci, uprava sa smesnim budzetom naprivala odlicnu pricu.
I

Inter

pre 2 meseca

Ispravka, uprava ni nema budzet. Tacnije Interov budzet za pojacanja je minus 50-60m. Dakle, od onoga sto se proda, maksimalno se utrosi 60-70% tih sredstava.
J

Junker

pre 2 meseca

Inzagi u top5 trenera trenuto u svetu. Pep, Karleto, Klop, Cabi, Inzagi. Da ga Inter plati ozbiljno i da prave dinastiju.

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

Jos jedna recka docrtana. Sad Atletiko, pa da vidimo u kom grmu lezi zec.
s

stgo80

pre 2 meseca

svemirski fudbal igraju inzagijevi psi

Momisici1908I#

pre 2 meseca

Nestvarna razlika u klasi,a sad derbi sa Ćolom ne moze biti lako. 60:40 Interove sanse za prolaz⚫️🔵
H

Hihihu

pre 2 meseca

Okalemit će vas čolo kao onomad kad vam je titulu izbio sa laciom 🤣🤣

Pjanić sa tri žutaa

pre 2 meseca

@hihihu Sto se ne potpises, pa da nam se javis posle utakmice? Imaj svoj nik, a ne ove gluposti. Stani iza svojih reci. Ali ne, ti si pič.., kakvih je vecina ovde. Uostalom, da je Mocart ozbiljan portal, komentare bi mogli da daju samo registrovani korosnici a ne ovo kao gost.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Calhanoglu doktorcina fudbala!
C

Calhanoglu

pre 2 meseca

Nevjerojatno je koliko je napredovao kao igrač od kada je presao iz Milana u Inter. Volio bih da Inter osvoji scudetto najviše zbog njega
R

RangoNS

pre 2 meseca

Gledao sam ga protiv Juvea skoro. Strasno kakve je paseve davao, zaista neverovatno, davno nisam video takav osecaj i umece.