Lautaro o ostanku u Interu: Klub je u teškoj sitaciji, radimo na tome

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.03.21. | 18:02

Martinez se nada dogovoru

Iznuđen penal i pobedonosni gol. Lautaro Martinez je danas u Torinu još jednom pokazao koliko je važan Interu i koliko je presudan u manjim utakmicama kada se protivnik brani.

Ako Inter osvoji skudeto, Argentinac će biti jedan od najzaslužnijih. Međutim, navijači Nerazura se pribojavaju da bi ovo mogla da bude i poslednja Lautarova sezona u Interu. Prošle godine je bio na meti Barselone koju je pandemija korona virusa sprečila da plati otkupnu klauzulu, a sada se sve više širi neizvesnost oko produžetka ugovora koji mu ističe 2023. Velika ja razlika između sume koju traže njegovi agenti i onoga što nudi Inter...

Izabrane vesti

„Produžetak? Radimo na tome... Inter se kao klub nalazi u teškoj situaciji. Ali miran sam. Nastavićemo da radimo na tome i nadam se da ćemo da postignemo dgovor“, rekao je Martinez posle pobede u Torinu.

O nastavku sezone kaže:

„Želimo da ostvarimo naš cilj, a to je osvajanje skudeta. Nije bitno ko postiže golove. Kao napadaču mi je drago kada pogodim najviše zbog porodice koja me uvek podržava“, rekao je Argentinac.


tagovi

Lautaro Martinez

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara