Komentari na vest

Lautaro odgovorio Osimenu, a Inter šampionu! Arnautović krenuo asistencijom (VIDEO)

Z

Zoi

pre 8 meseci

Mislim da je Interu ono finale sa Sitijem podiglo samopouzdanje na visokom nivou. Cak su i na pripremama izgledali lagani. Protiv PSG-a su bili jako dobro, nigde nisu srljali, cak i kada su gubili su ostali smireni i igrali svoju igru sto je donelo preokret. Monca je jako neugodna ekipa, igraju kroz posed, stvaraju puno sansi....ali sinoc im Inter nista nije dozvolio. Markus sinoc bez gola, ali fantastican u polju. Radi za ekipu puno i siguran sam da ce se to brzo vratiti kroz golove i asistencije
G

Gostirista

pre 8 meseci

Tiram je cista klasa, nije klasicni gol igrac, ali neverovatno inteligentan i koristan. Inter je izuzetno popunjen na svim pozicijama, mozda fali jos jedan stoper i eventualno da se proda Korea a dovede dobar napadac, jer Korea se nije snasao, iako je dobar igrac. Sve u svemu jedan izuzetno izbalansiran tim, kome su juce na klupi bili Acerbi, Kuadrado, Carlos Augusto, Fratesi, Arnautovic, sjajan roster imaju.
A

Arnaut Cecen

pre 8 meseci

Ako Inter zaobidju povrede nema ko da im parira u Italiji . Opasni su imaju izuzetno iskusne igrace .
I

Inter

pre 8 meseci

Inter je poprilicno korektno izgledao na terenu, bez vecih poteskoca savladao Moncu. Lautaro zbog ova dva gola svakako igrac meca, ali Calhanoglu koji je odigrao sjajno u oba smera i Arnautovic koji je Interu doneo snagu i kreativnost su takodje bili sjajni. Nadam se da ce Inzagi pokazati malo vise kreativnosti u veznom redu i da nece konstantno forsirati ovu trojku u vezi. Fratezi je imao blazu povredu i verovatno ce preuzeti mesto startera, jer on je svakako najvece pojacanje Intera. Sensi ako ostane zdrav moze biti ogromno pojacanje. Mhitarijan, Calhanoglu, Barela, Sensi i Fratezi moraju biti udarne igle u vezi, dok Alsani treba takodje da dobije odredjenu minutazu. Damfris jeste zabelezio asistenciju, ali mislim da ce Kvadrado vremenom preuzeti njegovu ulogu, iako ga ne mogu smisliti. Tiram je bio korektan, ali je pao u senku Arnautovica koji se bas dobro pokazao. Avgusto je bio takodje korektan. Bisek nije imao previse posla, tako da ga ne mogu previse komentarisati. Najjaca snaga Intera je veze. Nadam se dolasku Pavara i da ode Corea i da je to to od ovog prelaznog roka, gde je Inter opet izgubio neke vazne igrace, gde je gazda sebi strpao pare u dzep, doveo sto jeftinija pojacanja i to na odlozeno. Videcemo da li se sprema da proda Inter ili je svestan da ga gubi, pa da ostavi sve ovo da Oaktree plati po preuzimanju Intera, samo se nadam da nece dobiti refinansirajuci kredit.
j

je_suis_ronaldo

pre 8 meseci

definitivno idemo po titulu :) nema nitko sire ekipe od intera, fratessi i cuardado bi u vecini ekipi bili prva postava :)
R

R#9

pre 8 meseci

Ima tu još igrača na klupi koji bi bili starteri u ekipama konkurentnim za skudeto.
U

Urgh

pre 8 meseci

Ja verujem u Atalantu ove godine
N

News

pre 8 meseci

Ova Fiorentina mnogo losa. Samo 4 gola na gostovanju
D

Dribler

pre 8 meseci

Ni pauza ih nije poremetila, nastavljen sjajan niz započet još krajem aprila 🫰.