Novak Simović na derbiju (©MN Press)
Novak Simović na derbiju (©MN Press)

Lazar Lukić sudi na Marakani, Novak Simović u Novom Pazaru

Vreme čitanja: 1min | pon. 03.08.20. | 12:11

A, na Karađorđu Miloš Đorđić

Mnogo buke oko suđenja već posle prvog kola, pa zbog toga automatski postaje široj javnosti interesantno da čuje ko će voditi mečeve „večitih rivala“ u drugom kolu šampionata.

Dva dana uoči mečeva objavljeno ko će voditi utakmice 2. kola Superlige i odluka glasi: Lazar Lukić deliće pravdu na utakmici Crvena zvezda – Radnički na Marakani, dok će Novak Simović biti glavni arbitar na meču Novi Pazar – Partizan.

Izabrane vesti

Derbi kola igraće se na Karađorđu, gde će Vojvodina dočekati Čukarički, a taj duel vodiće Miloš Đorđić. Sudar Inđije i Voždovca sudiće Jovan Šegrt, dok je Marku Ivkoviću dodeljen meč Metalac – Mačva.

Utakmicu u Surdulici između Radnika i Mladosti sudiće Dragan Čolović, dok će Đorđe Maksimović biti glavni arbitar vojvođanskog derbija Bačka – Spartak.

Susret Zlatibor – Proleter vodiće Momčilo Marković, na Banjici će Rad ugostiti TSC, a sa pištaljkom će biti Aleksandar Živković. I na kraju, Stanko Ostraćanin, koji je na superligaškoj sceni debitovao u poslednjem kolu prošle sezone, deliće pravdu u Ivanjici na meču Javor – Napredak.


tagovi

Novak SimovićFK PartizanFK Crvena zvezdaSuperliga

Obaveštavaj me

FK Partizan
FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara