Lazetić još dve godine predvodi Metalac

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.05.21. | 17:01

Pored talentovanog stratega paraf na novi dvogodišnji ugovor sa Milanovčanima stavio je i sportski direktor Bojan Leontijević

Mladi fudbalski stručnjak Žarko Lazetić biće u prilici da i u narednom periodu predvodi Metalac. Nekadašnji prvotimac Partizana u potpunosti je opravdao očekivanja u Gornjem Milanovcu, pa je danas produžio saradnju na još dve godine.

Lazetić je trenersku karijeru započeo kao trener mlađih kategorija u Humskoj, potom je bio asistent u stručnom štabu Parnog valjka, dok je nakon odlaska Zorana Mirkovića u dva meča bio i v.d. trenera crno-belih.

Izabrane vesti

Potom je dobio priliku da vodi Teleoptik, a na klupu Metalca je zvanično postavljen 1. jula prošle godine. Ekipa iz Gornjeg Milanovca se kolo pre kraja Superlige nalazi na visokom sedmom mestu na tabeli, a u poslednjem kolu je očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi.

Pored Lazetića paraf na novi dvogodišnji ugovor sa Milanovčanima stavio je i sportski direktor Bojan Leontijević, pa će sporski sektor Metalca ostati nepromenjen u narednom periodu. Ugovori su potpisani u društvu prvog čoveka kluba Dragoljuba Vukadinovića.


tagovi

Žarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara