Marko Rakonjac (©Starsport)
Marko Rakonjac (©Starsport)

Lazetić pronašao i drugog špica – Marko Rakonjac stiže u Bačku Topolu

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.07.23. | 13:29

Na pozajmicu iz Lokomotive

Petar Ratkov je otišao i ostavio krater iza sebe, ali TSC se priprema za život bez novog napadača Salcburga. I pronašao i drugog špica koji bi trebalo da krpi rupu nastalu prodajom prošle sezone jednog od najboljeg igrača Topolskog sportskog kluba. Prema saznanjima Mozzart Sporta u Bačku Topolu bi narednih dana trebalo da stigne Marko Rakonjac, na pozajmicu iz moskovske Lokomotive.

Posao još nije potpuno siguran, ali su dve strane u završnim pregovorima. Šefu TSC-ovom stručnog štaba Žarku Lazetiću dopada se ono što bi 191 centimetara visoki napadač mogao da donese ekipi, a ostanak u Lokomotivi za 23-godišnjeg Crnogorca svakako nije opcija, jer tamo ne bi imao prostora da se razigra.

Izabrane vesti

Zato je uostalom posle 2.500.000 evra teškog transfera iz Čukaričkog prolećni deo sezone proveo na pozajmici u Crvenoj zvezdi. Igrao je kada bi Aleksandar Pešić odmarao i uspeo da sa skromnom minutažom postigne pet golova i doda tome tri asistencije.

U Bačkoj Topoli bi trebalo da dobije nešto više prostora, mada neće imati zagarantovano mesto startnog špica. TSC je prethodno, takođe na pozajmicu, angažovao Uroša Milovanovića, koji je stigao iz Sportinga iz Hihona. Obojica visoki i jaki, deluje da će TSC biti napast za rivale u kaznenom prostoru.

 


tagovi

Marko RakonjacLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara