Lazović spakovao dva komada: Nikolić 5. maja napada titulu u derbiju

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.04.18. | 20:39

Videoton ubedljivo savladao Honved - 4:1

Posle dužeg vremena evo Videotona na vrhu tabele mađarskog prvenstva. Ekipa Marka Nikolića ubedljivo je savladala Honved u gostima (4:1) i posle odloženog susreta 21. kola poravnala se sa liderom Ferencvarošem, jedinim kandidatom za titulu (oba tima po 54 boda).

Junak pobede Vidija bio je Danko Lazović, dvostruki strelac (54. i 80. minutu) i tako je napredovao do statusa drugog golgetera lige (14 hitaca), odmah iza Rolanda Varge iz Ferencvaroša. Osim nekadašnjeg reprezentativca naše zemlje pogađali su zimski novajlija iz Vardara Boban Nikolov (35) i Paulo Vinicijus, obojica su postigla prvence u sezoni.

Izabrane vesti

Lazović je igrao na poziciji „desetke“, odmah iza napadačkog tandema Stefan Šćepović (asistent za drugi Dankov gol) - Hušti, dok je jioš jedan Srbin, Marko Šćepović bio van konkurencije za ovaj susret.

Koliko je današnja pobeda bitna za Videoton pokazuje podatak da je do kraja prvenstva Mađarske ostalo je još osam kola, a odluka o prvaku mogla bi da padne 5. maja, kad sastav Marka Nikolića na Pančo areni dočekuje Ferencvaroš.

TABELA:

FOTO: www.vidi.hu


tagovi

Danko LazovićMarko NikolićVideotonStefan Šćepović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara