Luka Ilić (©MN Press)
Luka Ilić (©MN Press)

Leće čeka leto da dovede Ilića

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.24. | 20:44

Vezista Troe mogao bi kod brata u Italiju

Odlična sezona u dresu TSC-a omogućila je Luki Iliću novu šansu u Troi. Doduše, u drugoligaškom karavanu nakon ispadanja iz Lige 1, ali svakako je 24-godišnji vezista ove sezone standardan u francuskom klubu. Sakupio je 15 nastupa, od kojih 14 kao starter, i dao četiri gola, uz četiri asistencije.

Dobre partije nisu prošle nezapaženo, pa italijanski mediji pišu da Leće planira da dovede starijeg od braće koju je svojevremeno od Crvene zvezde za 5.500.000 evra kupio Mančester Siti. Mlađi, Ivan, od letos igra za Torino, gde je stigao iz Verone za oko 16.000.000 evra, pa bi posle nekoliko godina razdvojenosti Ilići ponovo mogli da budu na okupu. Ne u istom klubu, ali makar u istoj zemlji. A, pitanje je da li i u istoj ligi, pošto Leće trenutno ima tek tri boda više od zone ispadanja.

Izabrane vesti

Klub iz Salenta pokušaće ove zime da uspostavi usmeni dogovor sa Lukom Ilićem, pa da ga na leto dovede kao slobodnog igrača kada mu istekne ugovor sa Troom. S obzirom na to da je klub sa obala Sene trenutno bliži ispadanju iz Lige 2 nego promociji u najjači rang francuskog fudbala, teško je poverovati da Ilić uopšte i razmišlja o mogućnosti da ostane tamo.

Luka Ilić je u Trou došao pre dve godine, baš u zimskom prelaznom roku, ali je posle igranja za B tim u septembru 2022. prosleđen TSC-u.


tagovi

LečeLuka IlićZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara