Maksimović i Džeko (©AFP)
Maksimović i Džeko (©AFP)

Leće nudi rešenje Nikoli Maksimoviću

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.07.22. | 05:11

Srpski štoper bira novi klub

Posle ispadanja Đenove u Seriju B odlazak Nikole Maksimovića - i ne samo njegov - apsolutno je realan, a sada je samo pitanje - gde će?

Pisalo se ranijih sedmica da ga žele Salernitana i Parma, a sada se u igru za potpis nekadašnjeg reprezentativca Srbije uključio i Leće. Kako javljaju mediji sa juga Italije, klub sa stadiona Via del mare spreman je da ponudi Maksimoviću ulogu nosioca poslednje linije u povratničkoj sezoni u Seriji A, što bi mogao da bude jak adut u eventualnim pregovorima.

Izabrane vesti

30. jul, 20.30: (3,80) Lajpcig (3,60) Bajern (1,95)

Iskusni štoper je prošle godine odigrao svega 14 utakmica i dugo ga nije bilo na terenu zbog povreda, pa je sasvim logično da će želeti da se vrati u formu i ponovo bude u ekipi koja ne namerava da se ponovo vraća u niži rang.

O ovom poslu razmišlja sportski direktor Lećea Pantaleo Korvino, a ima blagoslov trenera Marka Baronija i predsednika Saverija Damijanija. Problem bi mogla da predstavlja Maksimovićeva plata od 2.000.000 evra, koju Leće ne može da pokrije. To znači da bi Srbin iz Bajine Bašte morao da prihvati smanjenje primanja.

Uz Maksimovića Leće prati još nekoliko pojačanja. Najbliži potpisu je mladi napadač Milana Lorenco Kolombo koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Spalu. On bi morao da ponese veliki teret i nadomesti prodaju najboljeg strelca ekipe u prethodne dve sezone Masima Koda koji je za 3.000.000 evra otišao u Đenovu. Postoji jako interesovanje i za Rominog vezistu Amadua Dijavaru, koga takođe žele Herta i Hamburger.


tagovi

Nikola MaksimovićLetnji prelazni rok 2022LečeĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara