Aleksandar Sedlar (©Shutterstock)
Aleksandar Sedlar (©Shutterstock)

Legija zove Sedlara nazad u Poljsku

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.07.20. | 21:11

I spremna je da plati 500.000 evra

Pre godinu dana proslavio je Aleksandar Sedlar senzacionalnu titulu prvaka Poljske sa Pjast Glivicama. I onda se otisnuo u Primeru.

Obukao je dres Majorke, potpisao najbolji ugovor u karijeri, međutim, sad bi mogao da se vrati nazad. Ako mu Španci dozvole... Jer, kako pišu poljski mediji, novi prvak Legija iz Varšave želi da Sedlara vrati u tu istočnoevropsku zemlju.

Izabrane vesti

Jasno je da je čovek za vezu Aleksandar Vuković, trener Legije, koji logično voli da sarađuje sa srpskim fudbalerima. A, Sedlar je lani bio zvanično najbolji defanzivac lige. U Španiji se nije naigrao, skupio je za Majorku 14 nastupa za sezonu, 12 u ligi i dva u Kupu. Istina, u nastavku prvenstva, kada je dozvoljeno da se igra, Aleksandar je šest puta bio starter.

Legija je spremna da izdvoji 500.000 evra za Aleksandra Sedlara, ali Majorka za sada odoleva i poručuje da je to malo. Španci su igrača doveli bez evr odštete, jer je srpskom štoperu prošlog juna istekao ugovor sa Pjastom i potom je potpisao za klub sa Baleara na četiri godine.

Moglo bi, ipak, da se desi već posle godinu dana da se vrati u ligu gde je ostvario najveće uspehe u karijeri.


tagovi

Legija VaršavaAleksandar SedlarMajorka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara