Živković (©MN Press)
Živković (©MN Press)

Lep gest srpskog reprezentativca: Andrija Živković donirao krov svom prvom klubu

Vreme čitanja: 2min | uto. 18.06.24. | 15:51

Krilni napadač PAOK-a finansira renoviranje kompletne krovne konstrukcije na zgradi Cara Konstantina, zonaša iz svog rodnog Niša

Medeni mesec traje za Andriju Živkovića. Čak i bukvalno. Sa PAOK-om je postao šampion Grčke, brakom je krunisao vezu sa izabranicom svog srca, očekuje prinovu, a trenutno sa reprezentacijom nastupa na svom prvom Evropskom prvenstvu, u nadi da će i u Nemačkoj, već od prekosutra, biti lepih vesti.

Humana strana njegove ličnosti poznata je javnosti još od ranije, a informaciju o novom pažljivom gestu 27-godišnjeg Nišlije pružio nam je Miroslav Milivojević Drvce, predsednik lokalnog kluba Car Konstantin, iz naselja Bubanj, gde je Andrija rođen i fudbalski ponikao, a koji je trenutno, iako višedecenijski stabilni srpskoligaš, nekad čak i prvoligaš, član Zone Centar, četvrtog ranga takmičenja.

Izabrane vesti

Andrija nikada nije zaboravljao gde je napravio prve fudbalske korake. Kako bi i mogao, kada je rođen, a porodica mu i dalje živi u zgradi koja se nalazi bukvalno na par desetina metara od našeg stadiona. Nedavno nas je posetio, ovde organizovao i svoje privatno slavlje, video u kakvom su stanju klupske prostorije i rešio da nam pomogne. Lično će finansirati troškove renoviranja kompletne krovne konstrukcije svih naših prostorija. Radovi kreću već u četvrtak i trebalo bi da budu završeni do početka priprema za novu sezonu, u prvoj polovini jula. Nije ovo ni prvi, verujem ni poslednji put da nam Andrija pomaže, a lično bih voleo da jednog dana krene stopama Nemanje Matića i možda u potpunosti preuzme brigu o svojim Carevima sa Bubnja“, istakao je Milivojević za Mozzart Sport.

Dobro se dobrim vraća. Neka se Andriji vrati već za dva dana u Minhenu...  


tagovi

Andrija Živkovićfudbalska reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara