Komentari na vest

Lester čuva Fofanu kao nekad Mareza i Megvajera – odbijeno Čelsijevih 75.000.000 evra

F

Fofanaa

pre gotovo 2 godine

Dobar igrač i ogroman potencijal, ali preterana cena, igrao je bez kontinuiteta u prethodnih dve godine, a i bojim se da bi ovako visoka izlazna klauzula, mogla delovati i negativno na samog igrača, da usljed pritiska ne odigra onako kako bi se od njega ocekivalo.
E

Erkinjos

pre gotovo 2 godine

Ovi englezi nisu normalni,pumpaju cene levatima kao npr Megvajer 90 mil.Ovaj da vredi 100 je suludo.Danas bi Nesta,Kanavaro, Stam, Maldini,Turam,Ijero itd vredeli po 300 milki
b

bravo

pre gotovo 2 godine

Ismail Beko Fofana
Z

Zizuu

pre gotovo 2 godine

Real apsolutno nemocan i bespomocan i najveci gubitnik prelaznog roka..... Sl moze da se kaze da njihovim stopama ide i Celsi...
P

PVC

pre gotovo 2 godine

Real Madrid je institucija, nemoj da se brukaš da ih stavljaš u istu rečenicu sa ovim hibridima! Ako ti je do pljuvanja po Realu, bar to radi na vijest o Realu, a ne kojekakvim plastikanerima.
B

Butragueño

pre gotovo 2 godine

Pozdravio te Luis Figo
A

Aleksejko

pre gotovo 2 godine

Bas ne volim Real, ali mislim da oni rade uvek baš onako kako žele,osim Mbapea sad,ali će i on doći za 2,3 sezone, svake godine su gubitnici i svake godine nešto osvoje. Ne možeš da porediš klubove kao što su Real i Celsi,to nije definitivno ista kategorija.