Džejmi Vardi (©Reuters)
Džejmi Vardi (©Reuters)

Lester za opstanak, Bilbao za Evropu, a oba tima igraju i za najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 01.05.23. | 10:15

Nigde nećete naći veće nego u Mozzartu

Počinje nova uzbudljiva nedelja, prepuna odličnih sportskih događaja. Već prvog dana u sedmici očekuju nas veoma zanimljivi fudbalski mečevi, pa su i bukmejkeri Mozzarta pripremili iznenađenje za neke od njih.

U fokusu su engleska Premijer liga i španska Primera. Preciznije, Lester i Atletik Bilbao, na čije će pobede protiv Evertona, odnosno Majorke kvota u Mozzartu u svakom momentu biti najveća na svetu.

Izabrane vesti

Derbi za opstanak u Premijer ligi. Potpuno je čudno gledati Lester i Everton u toj situaciji, navikli smo na njih u gornjoj polovini tabele, ali igraju loše sezone. Oba tima su trenutno ispod crte, s tim što je Lester za nijansu u boljoj poziciji. Ima poen više od Karamela, a uz to je u neznatno boljoj formi, jer je iz poslednja dva kola osvojio četiri boda. Lisice su savladale Vulverhempton (2:1), a zatim remizirale sa Lidsom (1:1). Everton je u ogromnoj krizi, već šest kola ne zna za pobedu (po tri remija i poraza), a u prošlom meču pre četiri dana u sred Liverpula ga je deklasirao Njukasl sa 4:1. Na tom istom stadionu je u prvom okršaju u sezoni, 5. novembra, trijumfovao i Lester. Tada je bio bolji sa 2:0, golovima Tilemansa i Barnsa. Sada će pokušati da ponovi uspeh pred svojim navijačima i da tako pobegne iz zone ispadanja.

MAJORKA - ATLETIK BILBAO (PONEDELJAK, 19.00), DVOJKA 2,40

Atletik Bilbao mora da otključa gol srpskog reprezentativca Predraga Rajkovića ako želi da se plasira u Evropu. U prošlom kolu je na svom San Mamesu izgubio od Sevilje (1:0), čime mu je prekinut niz od tri vezana trijumfa. Srećom po Bilbao, minulog vikenda je šestoplasirani Betis izgubio od Barselone (4:0), pa sada baskijski tim ima priliku da se izjednači sa njim na šestoj poziciji, poslednjoj koja vodi na međunarodnu scenu, u Ligu konferencije. Majorka je takođe bila u solidnoj formi do prošlog kola, posle dve uzastopne pobede bolji od nje je bio Atletiko u Madridu sa 3:1. Sada su Rajković, Matija Nastasić i njihovi saigrači na 12. poziciji, sa šest bodova manje od Bilbaa. U prvom duelu u sezoni te dve ekipe su sredinom avgusta podelile bodove - 0:0.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara