(©partizan.rs)
(©partizan.rs)

Letić otkrio Azerima: Sanjao sam kao dečak gol u mreži Partizana

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.08.23. | 12:17

Levi bek Sabaha veruje u prolaz dalje

Kratko je Bojan Letić igrao u srpskoj Mozzart Bet Superligi, kao član niškog Radničkog. Nije ostavio neki značajniji trag. Možda je to zavaralo igrače Partizana da ga potcene, da mu ostave „hektar“ prostora na utakmici protiv Sabaha.

A, Letić je to maestralno iskoristio. Naspram odbrane crno-belih je izgledao kao Roberto Karlos. Iznudio je penal, postigao vodeći gol. Šta više tražiti od levog beka!?

Izabrane vesti

Letić je Mozzart Sportu rekao da nema dozvolu kluba da priča o dvomeču sa Partizanom, ali je zato pričao za tamošnje medije.

Postao sam strelac prvog Sabahovog gola u Evropi i tako sam se upisao u klupsku istoriju. Lep je osećaj. A, što se tiče pogotka protiv Partizana, to je bio moj dečački san“, rekao je Letić, rođen u Brčkom.

Nije bio iznenađen fudbaler Sabaha što su mnogi videli Partizan kao favorita pre utakmice.

„Video sam to, ali to je razumljivo, jer je naš protivnik dobro poznat klub sa dugom istorijom i velikim evropskim iskustvom. Izašli smo na teren da se borimo bez obzira na sve i uspeli smo da pobedimo. Igrali smo kao tim, odradili smo sve kako smo planirali, ispratili zahteve trenera i rezultat je stigao kao nagrada“.

Svestan je Letić da nije još sve gotovo.

Neće biti lako u revanšu, iako imamo dva gola prednosti. Ništa nismo još završili. Bitno je da u drugoj utakmici igramo maksimalno motivisano, koncentrisano i da budemo kao u prvom susretu. Nije vreme da sanjamo o plasmanu u grupnu fazu, prvi naredni cilj je da prođemo dalje u Beogradu, pa da idemo korak po korak“, ispričao je Bojan Letić. 


tagovi

SabahFK PartizanLiga konferencije

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara