Antonio Ridiger (Foto: AFP)
Antonio Ridiger (Foto: AFP)

Letos na izlaznim vratima, sada mu spremaju novi ugovor

Vreme čitanja: 2min | pon. 15.03.21. | 22:34

Antonio Ridiger postao bitam šraf u ekipi Tomasa Tuhela

Antonio Ridiger živi novi život na Stamford Bridžu. Za svega nekoliko meseci nemački defanzivac je od otpisanog kod Frenka Lamparda došao do uloge startera u timu Tomasa Tuhela. Letos je bio na izlaznim vratima, Čelsi mu je tražio novu destinaciju, ali je u međuvremenu došlo do obrta i Ridiger bi uskoro mogao da produži ugovor sa londonskim klubom, piše Dejli Mejl.  

Naime, 28-godišnji defanzivac će po završetku sezone ući u poslednju godinu ugovora, a već u januaru bi mogao da pregovara sa zainteresovanim klubovima, što Čelsi želi da izbegne, posebno jer Tuhel računa na Ridigera i vidi ga u svom timu u budućnosti.

Izabrane vesti

Nemački štoper je Tuhelovim dolaskom u London postao bitan šraf Čelsijeve defanzive. Od 12 utakmica, na koliko je bivši trener Pari Sen Žermena predvodio Plavce, Ridiger je startovao na deset, od kojih je osam Čelsi završio bez primljenog gola. Štaviše, na 20 utakmica ove sezone koliko je Ridiger odigrao, računajući i one pod Lampardom, londonski tim je u 15 navrata sačuvao mrežu.

Stoga u Čelsiju ne žele da dovode u pitanje Ridigerovu budućnost i već do početka Evropskog prvenstva trebalo bi da započnu pregovore oko produžetka saradnje. Još letos, kada je Pari Sen Žermen sa Tuhelom na klupi želeo Antonija, na Stamford Bridžu su želeli da se osiguraju produžetkom saradnje, ali je Nemac odlučio da ostane i pregovori su odloženi.

Za sada nema naznaka kada će pregovori otpočeti, ali igrama koje pruža i situacijom sa ugovorom Ridiger je sigurno privukao pažnju evropskih klubova. Zbog toga Čelsi mora da reaguje što pre.


tagovi

Antonio RidigerČelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara