(©dfb.de)
(©dfb.de)

Lev pozvao 25 igrača: Vratili se Gundogan i Sane, izostaju Džan, Haverc, Draksler...

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.11.20. | 12:28

Debituju Maks i Udokaj

Salve kritika su se obrušile na leđa Joakima Leva nakon oktobarskih mečeva reprezentacija. Nemci nisu u najboljoj formi, od pet poslednjih utakmica dobili su samo jednu, protiv Ukrajine (2:1), dok su na četiri ostale remizirali.

Ponovo je Lev „promešao karte“ pred novo reprezentativno okupljanje. Panceri će u novembru igrati tri utakmice: najpre prijateljsku sa Češkom, a onda u Ligi nacija sa Ukrajinom i Španijom, a selektor je pozvao pod zastavu 25 igrača.

Izabrane vesti

U ekipu su se vratili Tilo Kerer, Leroj Sane i Ilkaj Gundogan, dok su debitantske pozive dobili Filip Maks iz PSV Ajndhovena i Feliks Udokaj iz Augzburga.

Kada se uporedi sa prethodnim, oktobarskim okupljanjem, ovog puta poziv nisu dobili Lukas Klosterman, Julijan Draksler, Suat Serdar, Emre Džan, Niklas Zule i Kaj Haverc. Sve kada se sabere, poprilično izmenjeno društvo u odnosu na prethodni mesec.

Poručio je Lev da prihvata sve kritike, ali da istovremeno nastavlja da radi onako kako misli da je najbolje.

Razumem kritike. Ali ja sam taj koji mora da donese odluke i uvek to činim da osnovu svojih ubeđenja. To, opet, ne znači da sam otporan na kritike, međutim, trener je uvek taj koji preuzima odgovornost za postupke“, poručio je selektor Nemačke.

Na Levovom spisku su:

Golmani Oliver Bauman (Hofenhajm), Manuel Nojer (Bajern), Bernd Leno (Arsenal) i Kevin Trap (Ajntraht).

Defanzivci Matijas Ginter (M’gladbah), Robin Gosens (Atalanta), Marsel Halstenberg (Lajpcig), Benjamin Henriks (Lajpcig), Tilo Kerer (PSŽ), Robin Koh (Lids), Filip Maks (PSV), Antonio Ridiger (Čelsi), Niko Šulc (Dortmund), Niklas Štark (Herta), Džonatan Tah (Leverkuzen), Feliks Udokaj (Augzburg).

Vezisti Nadim Amiri (Leverkuzen), Julijan Brant (Dortmund), Mahmud Daud (Dortmund), Leon Gorecka (Bajern), Ilkaj Gundogan (Mančester siti), Jonas Hofman (M’gladbah), Džošua Kimih (Bajern), Toni Kros (Real Madrid), Florijan Nojhaus (M’gladbah), Leroj Sane (Bajern).

Napadači Luka Valdšmit (Benfika), Timo Verner (Čelsi), Serž Gnabri (Bajern).


tagovi

Fudbalska reprezentacija NemačkeJoakim LevLeroj SaneIlkaj Gundogan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara