Levandovski opet gunđa: Nemamo dovoljno napadača! Čak i ako dođe Sane, treba nam još pojačanja...

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.08.19. | 14:17

"Ne možete da odigrate čitavu sezonu sa 13,14 iskusnih fudbalera, to je teško, skoro neizvodljivo"...

Jedan od najboljih fudbalera Bajerna Robert Levandovski ponovo ima šta da zameri upravi kluba. Poljak je prošle sezone u ovo vreme gunđao kako tim nije dovoljno pojačan i spreman da napdne Ligu šampiona, pa je u jednom trenutku čak tražio i transfer, ali su Uli Henes i Karl Hajnc Rumenige uspeli da ga smire. Ista situacija i ovog leta. 

Bez obzira što je Bajern potrošio blizu 120.000.000 evra (na Lukasa Ernandeza, Benžamana Pavar i mladog Arpa) Leva iskazuje nezadovoljstvo i utisak je da je u pravu. Jer, gde su pojačanja u navali? Tu gde su Bavarci najtanji... 
"Potreban nam je još jedan krilni napadač, čak i ako Sane bude došao. Izgubili smo tri navalna igrača odlaskom Riberija, Robena i Hamesa Rodrigeza, a još nije došao niko da ih odmeni. Ne možete da odigrate čitavu sezonu sa 13, 14 iskusnih igrača, to je teško, skoro neizvodljivo. Mi u godini imamo po 50 ili 60 utakmica. Premalo je igrača za tako dug period takmičenja koji nas očekuje. Mi nemamo dovoljno igrača ta tako nešto. Henes i Rumenige? Oni znaju moje mišljenje".  

Izabrane vesti

A kada je u pitanju Leroj Sane situacija je vrlo komplikovana. Detaljni pregledi nakona njegove povrede u meču protiv Liverpula pre nekoliko dana još nisu obavljeni, precizne dijagnoze nema i to za sada stopira Bavarce da konačno finiširaju započeto. Vremena još ima, međutim moraće da se ubrzaju čelnici Bajerna. Pogotovo ukoliko pored Sanea žele još jednog krilnog igrača. 

Prethodnih nedelja pominjalo se da bi to mogao da bude Hakim Zijeh iz Ajaksa.  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara