(©Reuters)
(©Reuters)

Levandovski otvoreno: Moguće je da sam odigrao poslednji meč za Bajern

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.05.22. | 19:43

„Želim da idem, neću da produžim ugovor“, poručio Poljak

Ako mu je to bio poslednji meč u dresu Bajerna, a po svemu sudeći jeste, Robert Levandovski se potrudio da se oprosti na najlepši mogući način.

Poljski napadač je postigao gol za Bavarce u meču sa Volfzburgom (2:2) u poslednjem kolu Bundeslige, a bio mu je to ujedno 50. pogodak za Bavarce na svim frontovima ove sezone.

Izabrane vesti

A, posle utakmice Levandovski je nemačkim novinarima priznao da želi da ode iz Bajerna i da je o toj svojoj želji obavestio čelnike kluba. Što je, uostalom, pre utakmice rekao i sportski direktor šampiona Nemačke Hasan Salihamidžić.

Neverovatnu karijeru je Levandovski napravio u Minhenu otkako je došao 2014. godine, ali sada je vreme za rastanak.

„Vrlo je moguće da je ovo bila moja poslednja utakmica za Bajern. Mogu da potvrdim da sam pričao sa Hasanom i da sam ga obavestio o odluci koju sam doneo. A, to je da ne želim da produžim ugovor sa Bajernom. Obe strane sada bi trebalo da razmisle o budućnosti i da donesu najbolju odluku. Rekao sam Hasanu da ako stigne ponuda, da moramo da razmislimo šta je najbolje za sve – za mene i klub“, rekao je Levandovski.

Svestan je i Poljak da je sve, ipak, u rukama Bavaraca, jer ima ugovor sa klubom sa Alijanc arene na još godinu dana.

„Naravno, znam da imam ugovor na još jednu sezone. Ali, kao što sam rekao, trebalo bi da potražimo najbolje rešenje za obe strane. Najbolje je da sačekamo i vidimo šta će se dogoditi“, istakao je Levandovski.

Poslednjih dana mediji sa zapada tvrde da je Poljak prva želja Barselone, koja u njemu, iako ima 34 godine, vidi idealnog napadača za naredne dve sezone. I klub iz Katalonije je spreman da plati za Levandovskog između 30.000.000 i 40.000.000 evra. Sad, pitanje je da li će to zadovoljiti Bajern...

Poljak je odigrao 375 utakmica za Bajern i postigao neverovatnih 345 golova.


tagovi

Bajern MinhenRobert LevandovskiBundesliga

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara