Slavlje Poljaka posle vodećeg gola
Slavlje Poljaka posle vodećeg gola

Levandovski se odmarao, Rusi pokazali stabilnost (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.06.21. | 22:48

Na kraju 1:1 u Poljskoj

Kako u Hrvatskoj i Makedoniji, tako i u Poljskoj. Bio je ovo dan remija kada su u pitanju prijateljski mečevi uoči Prvenstva Evrope.

Poljska i Rusija su odigrale vrlo zanimljivu utakmicu, mada prilično raspojasanu, sa ne baš reprezentativnim tempom. Na to su uticale brojne izmene dvojice selektora, ali i činjenica da je jedan od najboljih napadača sveta Robert Levandovski dobio voljno. Dok su njegovi saigrači vojevali protiv Rusije, superstar Bajerna iz Minhena je pozirao na klupi za rezervne igrače i delio autograme.

Izabrane vesti

Početak meča bio je vrlo zanimljiv i obećavao je pravi vatromet. Poljska je povela već u četvrtom minutu kada je posle odbijene lopte Frankovski bio dovoljno koncentrisan da vidi usamljenog Švercoka na drugoj stativi.

Poljaci su, nošeni hukom sa tribinama, igrali bolje, ali je Rusija sa Dzjubom i Golovinom u prvoj postavi ekspresno izjednačila. Golovin je poslao prepoznatljiv pas, isekao odbranu domaćina, a na drugoj stativi je bio Karavaev i lako pogodio.

Ostatak meča protekao je u vrlo skromnoj igri. O čemu svedoči podatak da su viđena samo tri udarca u okvir gola. Selektori kao da su se trudili da sakriju adute za ono što ih očekuje u predstojećem periodu. 

PRIJATELJSKE UTAKMICE

Utorak

Hrvatska - Jermenija 1:1 (1:0)

Makedonija - Slovenija 1:1 (0:0)

Slovačka - Bugarska 1:1)

Poljska - Rusija 1:1 (1:1)


tagovi

PoljskaRobert Levandovski

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara