Lever zakrpio najveću rupu

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.01.21. | 17:07

Boš konačno može da odahne...

Bajer iz Leverkuzena rešio je pitanje desnog beka. Holanđanin Timoti Fosu Mensa (23), doskorašnji igrač Mančester Junajteda, od večeras je zvanično igrač nemačkog kluba. Ugovor je potpisan do 2024. godine i Fosu Mensa se odmah stavlja na raspolaganje treneru Peteru Bošu.

Imajući u vidu koliko je Verkselfu nedostajao igrač na ovoj poziciji, odnosno koliko iznosi visina obeštećenja (oko 2.000.000 evra), nije teško konstatovati da su Nemci napravili zaista odličan posao.

Izabrane vesti

Podsetimo, Satijago Arijas koji je doveden letos iz Atletiko Madrida teško se povredio. Zbog povreda je prečesto van terena i Mičel Vajzer, dok je Lars Bender najavio odlazak u penziju na kraju sezone. Jasno je kao dan da će Timoti Fosu Mensa biti veliko pojačanje za Bošov sastav koji ove sezone puca na plasman u Ligu šampiona i što duži ostanak u Ligi Evrope. A za tako nešto trebaće mu širok roster.

Fosu Mensa može da pokrije i poziciju štopera gde poslednjih nedelja veoma loše igra Jonatan Ta. Mogao bi tako Boš da ga proba i kao parnjaka Edmondu Tapsobi...


tagovi

Timoti Fosu MensahZimski prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara