Komentari na vest

Levi bek Zvezde pojačao Metalac, crveno-belima procenti od sledeće prodaje

O

Ovo nije normalno

pre gotovo 3 godine

Jel moguće da od generacije koja je igrala dve LŠ, i tamo pobedjivali ozbiljne klubove, da niko nije za bonus igrača. Nego se dovode KOMBINE iz druge lige za bonuse. Jel moguće da od Konatara, Terzića i Hajdina, niko nije bio za rezervnog beka. Pogotovo mislim na Terzića koji je vrhunski potencijal. Nego Rodić treba da izgine igrajući dok se ne povredi. Jel moguće da se obećavaju sada kule i gradovi a u klubu nema prebijeni dinar. JEL MOGUĆE DA JE OVO MOGUĆE.
S

Samo pitam

pre gotovo 3 godine

Kada će metla u Srpskom fudbalu. Kada će sudjenje fudbalskoj mafiji. Dokle više ovo lešinarenje u C. Z I JSD. Jel je malo što se dekra više od 30 godina u ta dva kluba.
K

Kombinacijex6

pre gotovo 3 godine

Bakajoko, Spiridonovic, Odada, Srnic i ostali promasaji, a generacija 2002 za koju su igrali Blagojevic, Lukic, Pantovic, Babic, Novakovic rasterana, samo Radulovic preostao ali ugusice terza i njega sa nekom kombinacijom. Steta
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Mislim da je ovo 4ti levi bek iz nase skole , koji odlazi iz kluba. Nema sanse da ni jedan od njih nije dobar bar za ovu nasu nesretnu i jadnu ligu. Sta rade ovi ljudi potpuno neshvatljivo. Svaki od njih je bolji od Gobeljica ma ne moram ni da ih gledam. Eto Aleksa odigrao celu sezonu u Seriji B , koja je nekoliko puta jaca od nase lige i njima je tamo dobar , a nama ovde nije dovoljno kvalitetan ? Ma sta mi naprica...
B

Bravo doktore

pre gotovo 3 godine

Podrška za najbolju upravu u istoriji Zvezde. Podrška za Terzića i Mrkelu. Navijači vas vole, znam da volite i vi nas. Vodite nas u nove pobede, za bolje sutra, za bolju budućnost. U inat dušmanima. Živeo drug Zvezdan i drug Mitar. Aj živeli.
L

Licepoternice

pre gotovo 3 godine

Ispravka, drug Tvorzan. Lice sa poternice
V

Vidi ga ovaj

pre gotovo 3 godine

Alo zemljače idi mitinguj na neko drugo mesto. Kakva si ti botina sendvičar. To ti ostalo od Slobe, mi vas volimo, volim i ja vas. Zaslužio si gurmansku i koka kolu.
J

Jel si gladan

pre gotovo 3 godine

@Bravo doktore. TI definitivno imaš lošeg doktora za glavu. Jel moguće da neko ovako nešto napiše. Jel moguće da se stranački Botovi pojavljuju ovde.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ima ovde jedna prosta stvar. Ili on nije dovoljno dobar kao što se pričalo i tvrdilo, ili postoje ko zna kakve šeme. Jer u situaciji kada jedini levi bek ide iz kluba, ti puštaš navodno talentovanog omladinca za 0+50%. Pa ko normalan to radi? Ili je fora, doveli smo Kolarova, a zamena će da bude Gobelja, jer "nemamo koga drugog"... Sad vraćam film, pa mi na toj najdeficitarnijoj poziciji u timu smo uspeli da iz kluba oteramo i Terzića i Konatara i Blagojevića. Alal vera, ne može to svako.
P

Pitam iz dosade

pre gotovo 3 godine

@951357. A Hajdin??? Mnogo ima sumnjivih stvari oko dovodjenja igrača, plaćanja igrača, i oko odlazaka. Trenutno nema žuti dinar u klubu, a obećava se drim tim, sportski centar u Surčinu, itd itd. Kada se budemo osvestili biće ROMANTIČNO.
Z

Zokil

pre gotovo 3 godine

Bas tako. Oterali smo i Pantovica a sad cemo i Radulovica. Kupicemo bonus kombinacije. Zivele terzine kombinacije.
G

Gost@

pre gotovo 3 godine

50% od naredne prodaje i 6 bodova u prvenstvu. Da se Metalac skloni
9

951357

pre gotovo 3 godine

Jer mi nismo bolji 5x od njih, pa mora da nam se skloni. To što se vama svi sklanjaju ne znači da se sklanjaju i nama. Seem toga, u Metalcu je pola omladinskog sastava Partizana. Koliko je to bodova za gromadu?
S

Sale987

pre gotovo 3 godine

Da pratiš fudbal, znao bi da je Metalac otkinuo 2 boda Partizanu ove sezone. Jedni su od retkih koji se nisu sklanjali (Zvezdi), i nadam se da neće ni posle ovog transfera.
G

Gost jesam

pre gotovo 3 godine

Al će se oparimo kad Metalac bude prodao ovog malog. Metalac je inače poznat po rekordnim prodajama igrača u velike evropske klubove! Pa kad uzmemo jedno 10,15 milki...
M

Ma daj bre...

pre gotovo 3 godine

Ja bi rekao da nas ovde neko dobro vuce za nos... Prosto je nemoguce oterati klinca kom je primarna pozicija levi bek a trziste prazno. Prosto Ne mo gu ce!
Š

Šta se čudiš

pre gotovo 3 godine

Koj moj. Kod TVORZAna je sve moguće. Oterati sve klince pa dovesti kuku lele strance. Inače gde je Bakajoko, šta radi, kako živi.
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Pričao je Terzić za Blagojevića da ga traži Arsenal,vratiće se on u Zvezdi samo uz veliko obeštećenje...
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

0+50% ово ће се изучавати у историји економије као 'минџамент-интерпол-докторска теорема'!
ž

željko ®

pre gotovo 3 godine

Zar mi nismo deficitarni na levom beku?Ili nije talentovan kao sto pise ovde ili smo mi trebali da ga uparujemo sa Rodicem da ga odmenjuje kad god moze i da uz Rodica za godinu dve stasa u ozbiljnog levog beka.

Boka123

pre gotovo 3 godine

ista prica kao sa terzicem
W

Ww

pre gotovo 3 godine

Metalac krece da izgleda kao zdrav klub koji dobro posluje. Takvi trebaju da igraju superligu a ne radovi i javori