Ilustracija (©Shutterstock)
Ilustracija (©Shutterstock)

Lingbi blizu sigurne luke

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.07.20. | 13:01

Domaćin ima prednost iz prve utakmice od 2:1 i na pragu je opstanka u najboljoj ligi Danske

Uskoro se bliži i kraj sezone u Danskoj. Midtjiland je nadmoćno osvojio krunu u ovoj skandinavskoj zemlji, a danas će da bude poznat poslednji učesnik elitnog ranga. Lingi na svom terenu (19.00) dočekuje Hobro.

U prvom susretu, Lingbi je kao gost slavio sa 2:1 posle preokreta u drugom poluvremenu pogocima Korlua i Gitkjara i ima velike šanse da i naredne sezone igra elitni šampionat Danske. Domaćin mora da igra na sve ili ništa, treba da postigne minimum dva pogotka da bi se nadao opstanku ligi. Za domaćina najverovatnije zbog povrede neće igrati vezista Mikel Pedersen, a od ranije van stroja je defanzivac Adam Sorensen.

Izabrane vesti

Domaćin ima četiri od pet poslednjih duela na kojima je došlo 2-3 pogotka. Hobro je poražen u prvom meču plej-auta, a i pre toga je ima dva poraza u seriji. Ova ekipa u poslednje vreme igra utakmmice sa dosta golova. Na šest vezanih je došlo 3+, a pet u nizu je bila kombinacija GG&3+.

Ove sezone, ova dva tima su odigrali tri utakmice, a dva trijumfa od po 2:1 ima Lingbi, dok je duel u Hobru na DS Areni završen bez pobednika – 2:2. Pet prethodnih susreta Lingbija i Horbra bilo je tri i više pogodaka.

DANSKA 1 – PLEJ-AUT

Ponedeljak

19.00 (2,15) Lingbi (3,35) Hobro (3,50) /prvi meč: 2:1/

***kvote su podložne promenama


tagovi

Danska 1DanskaLingbi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara