Komentari na vest

Linta vodi Pančevce

M

Marko BK

pre 9 meseci

Sjase kurta, uzjase murta... Dokle vise iste face, Batak, Linta, Simo Krunic, Švaba Djurdjevic, samo cekam da se aktivira i Milanovic posto ga nije bilo godinu ili dve jer je vodio neki tim iz Kazahstana i tako sve u krug... Umesto da se pravi kontinuitet, kod nas se klubovi trkaju ko ce vise i goreg tenera da dovedu.. Pri tome, ovaj Linta kao i Stolica utripovao za sebe da je neki trener, nema pojma sa zivotom.
v

v1ad

pre 9 meseci

I zbog ovoga srpski fudbal nikada nece biti na visokom nivou. Udjes juce u Super Ligu, odigras tri kola smenis trenera. Ili, osvojis Prvu ligu, udjes u Super ligu i promenis 15 igraca ko carape.
г

гост 1312

pre 9 meseci

Па овај тип је прошле сезоне у три мјесеца од јула до септембра добио два отказа. Раставац, Батак, Линта курта мурта, па то је комедија шта се ради у овој лиги, ко ове људе запошљава, на основу чега, какве резултате очекује са њима…
S

Semendria924

pre 9 meseci

A pre toga? Peto mesto sa Vozdovcem ako se ne varam?
D

Deyan X

pre 9 meseci

Gacinovic je za Rogana i Lintu doktor.
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Genijalno oteraš jednog koji ništa nije pokazao da bi doveo drugog koji ništa nije pokazao. I kakve je to ambicije imao klub kad posle 4 kola menja trenera? Borba za titulu pa su sad previše zaostali? Sprdnja. Mene samo zanima ko leti posle sledećeg kola. Kontam da je Radnički sledeći i ako nisu loše igrali raspored im nije išao na ruku još uz to ih magija štita potopila prošlo kolo.
Z

Zvlat BG

pre 9 meseci

Kolubara bez trenera!
T

Tupa

pre 9 meseci

A Lalatović ne veruje da ga nisu angažovali..
K

Koan

pre 9 meseci

Dokle više rotiranje? Sve je toliko puta već viđeno. Kad ode Linta, za par meseci, zvaće Rastavca, pa kad i on bude oteran eto ga Batak. .. Možda i Kosanović bude pozvan. Zar je stvarno toliki problem i toliko skupo pokušati sa nekim mladim stranim trenerom? Pokušajte, niko ne zna šta bi dobili dok ne probate. Sa ovim domaćim je sve izvesno, dobićete...ništa.
P

Partymaker

pre 9 meseci

Pa 1. Moraš da platiš stranca 2. Moraš da pokažeš neku osnovnu ozbiljnost a to je u našem fudbalu retkost sem par klubova...
S

Sone_pa

pre 9 meseci

Udjemo u ligu, oteramo iskusnog trenera, dovedemo goreg, oteramo i njega, pa onda dovedemo najvoreg. O fudbale o ljudi…
z

znači ovo je trener

pre 9 meseci

za mesec Septembar....to be cointued.....
D

Damnjan KG

pre 9 meseci

Najgori trener na svetu. Uveo Radnicki KG u Superligu jer mu je uprava dovela vrhunske igrace za drugu ligu (Miric, Zukanovic, Ristovic, Vidovic itd...) i umislio da je trener. Dobar, al za ispadanje.
1

12344

pre 9 meseci

miric i vidovic nekako, ovi ostali ???????