Komentari na vest

Lion pregovara sa Milošem Veljkovićem, Verder traži veliko obeštećenje

G

Gostivar

pre gotovo 3 godine

Au čoveče koliko lupetanja ovde pa to je strašno. Gde da počnem, Bremen je ispao, Bremen je u dugovima, zašto da se ne cenka Lion? Veljković 1995 a Pavlovic 2001 godište, Pavlovic je levak to diže cenu stoperima. Znam nemački, pratim njihove sportske portale i, pitao sam u komentarima neke navijače Verdera šta misle o njemu, rekli su okej igrač ništa specijalno. Niko nista negativno nije rekao. Igra standardno ali nije neko ko će preuzeti kontrolu, rešiti utakmicu intervencijama... Više kao u fazonu zadovoljni su, nadaju se da će ga lepo prodati jer nemaju baš mnogo igrača koje mogu da unovce ali ako ostane isto okej. Samo ovde se prica kiksara, zato što ga je Krstajic iz nekog razloga pustio da debituje protiv Brazila, kad je reprezentacija u haosu. I on kao sa 23 treba da resi Nejmara, Firminja itd. Navijači Bremena što gledaju svaku utakmicu mu ne zameraju greške, jer su drugi gresili mnogo više a i cela ekipa igrala očajno ali ne prosečni pratilac fudbala u Srbiji zna kolika je Veljkovic kiksara. Veljković sigurno može da igra u ligama petice standardno u klubovima sredine tabele, a da li moze i u Lionu ne znam, videćemo...
9

951357

pre gotovo 3 godine

Igrač poreklom iz Srbije, reprezentativac, bio u Totenhemu, ima skoro 150 utakmica bundesligaškog fudbala - vrednost 4,5 miliona, jedan od najvećih francuskih klubova se cenjka. Igrač poreklom iz Srbije, ima polusezonu domaće lige, nije igrao za reprezentaciju, jedan od solidnih francuskih klubova daje 10 miliona, procente, bonuse, ludila a onda mu da 5 minuta na terenu za polusezonu. Da li primećujete da nas neko laže?
M

Makaze u Nisu

pre gotovo 3 godine

Ako ti je tako lakse…
K

Kinda

pre gotovo 3 godine

Pavlovicu je vrednost 8m. Sta te muci neznalice?
c

czv123

pre gotovo 3 godine

ti moras uzeti u obzir da Veljković ima 26 godina. Pavlović kad je odlazio imao je 18/19 . Normalno je da mladji igrač vredi više, ali slažem se da su 10 mil napumpana priča. Nekih 4 do 5 bih i mogao da razumem, ali zbog kvaliteta naše lige, sve preko toga je običan spin
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Pavlović sa 19 godina standardan u A reprezentaciji. Neko primećuje i kvalitet i potencijal. On i Bleki tandem za narednih 10 godina.
M

Maltrapaz

pre gotovo 3 godine

Pišeš o Radonjiću?
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

Idealan za zvezdu, jos veca kiksara od kosmodisk-Degeneka i Panjkova.
З

Злоћа

pre gotovo 3 godine

Нормално да су сви киксаре у Звезди. Поготово сте то ви видели у Јевропи док сте лежали на плажи. Да си у Бразилу ник би ти сигурно био лупињо.
B

Blajvčo

pre gotovo 3 godine

A tebi Glupinjo.
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Ma kakav Lion, dolazi on u partizan sto bi rekli grobari hahaha