Komentari na vest

Lisice su ovo morale da iskoriste, 80 minuta sa igračem više i samo bod na Sent Merisu (VIDEO)

D

Dojcilo

pre oko 3 godine

Zeznuse Avdulju tiket. A imao je dobar predosjecaj, normalno.
H

Herz

pre oko 3 godine

Southampton odličan! Šteta bi bila da ispadnu jer znaju super odigrati, kao večeras s 10. Na žalost, imaju ograničen budžet i 0 sreće s povredama, kartonima i rezultatima. Ko zna da je Ings večeras igrao možda bi sva 3 boda ostala kući?
S

Sove

pre oko 3 godine

Druže, nema šanse Sautempton da ispadne, naročito ne, ove sezone, imaju u ovom trenutku 10 bodova više od Fulama, a Fulam u poslednjih 5 kola ima Čelsi, Barnli, upravo Sautempton, Mančester Junajted i Njukasl, dok Sautempton ima nešto teži raspored, ali mislim da su WBA i Fulam preostala 2 putnika za Čempionšip i realno zaslužili su da ispadnu.
d

deki95

pre oko 3 godine

Prica se kako je kvalitet drugih liga opao. Kako je Juve slabiji pa samim tim i Italijanska liga pa zato sada Inter osvaja Seriju A, kako je borba za titulu 4 tima u Spaniji znak da je liga oslabila?!?! A kako onda komentarisete to da je Lester treci u Engleskoj? Nemojte mi samo reci da je Lester strasno jak pa da bude treci u tako strasno jakoj ligi. Strasno jaki a ne mogu da pobede Sautempton sa 10 igraca. Ma daj...
S

Saint of me

pre oko 3 godine

Koji crni Lester, ulažu pametno i dobro rade ali su druga galaksija u odnisu na veliku šestorku. Ove sezone kao i one kad su bili prvaci su svi podbacili sem Sitija. Dobro za njih ako izbore LŠ, mada nemaju šmek da izguraju ovo do kraja
m

momci lupate jako

pre oko 3 godine

lester je itekako kvalitetna ekipa,kazete da su top 6 mnogo jaci od njih? Pa oni su prosle godine bili peti,sada su treci a takodje cele sezone muku muce sa povredama.Pre par godina sampiona sada u timu imaju tri reprezentativca belgije.Na golu pouzdanog golmana.Top stopera za buducnost i masinu u napadu.