Komentari na vest

Liverpul se dokopao Liga kupa! Mendi dva sata pravio čuda, Kepa primio 10 i u 11. seriji sve upropastio

y

yolo simeone

pre oko 2 godine

Pogodio sam na tiket 13 od 14 utakmica sto sam igrao, i na ovoj mi je trebalo 2-3 gola. Bruka i sramota na sta sam pao.
G

Gost123

pre oko 2 godine

Druze ti ako si mislio da ce se razletiti u finalu kupa, bolje nemoj vise da se kladis
P

Polyvinyl chloride

pre oko 2 godine

Otišo si Romane, ostala je nada. Kupiće nas Arapi, ostaćemo plastika
G

Gost1312

pre oko 2 godine

Jedna od najjacih 0-0 utakmica koje sam ikad pogledao, slag na kraju jos 30 min produzetaka i drame, dva fantasticna trenera i s fantasticnim igracima, kakav tempo, kao bokesrski mec, period naavale plavaca i redsi na konopcima pa onda navala redsa i plavci na konopcima, zatim knockdowni u vidu golova koji su ponisteni i svaki put jos zesci tempo, na kraju se sve svelo na penale i heroja Kellehera, kakav malac, sve tekme kupa je branio odlicno, prvi trener u historiji Liverpula s 3 pobjednicke penal serije, a momenat utakmice i monstrum Van Dijk kod penal serije gdje mu Kepa stoji bukvalno na svojoj desnoj strani gdje ostavlje lijevu posve praznu zajedno sa sredinom gola a Van Dijk ga gleda i sutira direktno u tu stranu na kojoj stoji, onak hladno ga prati pogledom, tu mu je bio kraj mentalni i na kraju je promasio penal.
I

Iskrenoo

pre oko 2 godine

Liverpul ima možda i najbolje izvođače penala u Evropi i ne znam koja bi ih to ekipa mogla da pobedi u prvoj seriji,salah,arnold,fabinjo,vandajk,robertson,firmino,žota,robertson,mane,bukvalno je nebitno koga pošalješ da izvodi,ali brate ako već ulaziš kao neki specijalista za penale onda si morao bar konateu i golmanu da skineš.
L

Lelcina

pre oko 2 godine

Taj isti Kepa je donio Celziju 2 trofeja odbranama tako da nemojte da ser**e, sad je promasio, drugi put kad bude bitno branice.
h

hm

pre oko 2 godine

sve je ok brani on fino penale al nista posebno, videli smo mendija pre mesec dana kad je branio u finalu za senegal, mendi je veci i ima vece ruke nzm zasto bi menjao golmana.....
T

TP-1

pre oko 2 godine

Kao veliki navijac Celzija kazem da je poraz potpuno zasluzan. Izbacujes jednog od najboljih igraca na terenu,Mandija?! Coveka koji te drzi celu utakmicu i ubacujes Kepu...ej Kepu druze?! Decko nije pogodio stranu maltene. Nije ni bio blizu da nesto odbrani a imao je 11,ej jedanaest prilika?! I na kraju neverovatan sut gubitnika,sta drugo od njega ocekivati. Liverpul je bio sjajan. Mec zbog cega se fudbal voli. Bravo majstori!

gvozdenistub@gmail.com

pre oko 2 godine

ovakve navijace najvise volim, zasto se raspravljat i svadjat, najbolja utakmica ikad koja je zavrsila 0-0, Liverpul za trunku bolji a Celzi pokazao da je Liverpul itekako ranjiv u zadnjoj liniji svaka druga kontra bila je 1na1 sa golmanom...Sve regularno i cisto, na penale se otislo pa ko ima vise srece sta je tu je, Milner i Henderson su me odusevili sa onim cestitkama fudbalerima Celzija na borbi i zelji za pobjedom. !
k

kakoe

pre oko 2 godine

Bruka da momci koji vrede na fudbalskom trzistu 50+ miliona erua, iz 5,6 cistih sansi stoprocentnih ne mogu da pogode gol. I kao slag na tortu, ono sto rade engleske sudije sa VAR-om se granici sa idiotizmom. Na osnovu kog snimka je moguce zakljuciti intenzitet kojim Van Dajk drzi Dzejmsa i da li to sto ga on dodiruje moze da utice na njegovo kretanje. Na osnovu ovoga onda bi za svaki kontakt trebalo da se ide na monitor i da se gleda.
@

@kakoe

pre oko 2 godine

Ako Van Dajk nije bio u ofsajdu, onda nije ni Lukaku.
k

kakoe

pre oko 2 godine

Van Dajk je bio u ofsajdu ali nije uticao na igru u toj meri da Dzejms ne moze da trci, ja razumem da ga je vukao ili da moze da se proceni na osnovu snimka koji je intenzitet kojim ga on drzi. Kako na osnovu onog snimka s ledja moze da se vidi da li je smetao ili nije, ono je 100% regularan gol. Ali englezi uvek izigravaju da oni gledaju nesto vise od ostalih liga. U svakoj drugoj ligi ono bi bilo regularno.

gvozdenistub@gmail.com

pre oko 2 godine

da u pravu si definitivno jer u PL je isti takav gol priznat Celziju protiv Liverpula kad je Rudiger ometao golmana Liverpula a bio je u nedozvoljenoj poziciji ali brate budi realan i gol Celzija koji je ponisten je dosta sumnjiv Lukakuov lakat i Van Dajkova noga linija bome

Kameni

pre oko 2 godine

Kakva utakmica od početka do kraja pa i penal serije, kapa dole Liverpulu i Čelsiju na prikazanom! Jeste da je bilo 0:0 ali u fudbalskom smislu prenuno dešavanja, pravo finale!
N

N17

pre oko 2 godine

Ovo bi Roman osvojio. Traži se šeik, pod hitno.
Z

Zvlat BG

pre oko 2 godine

Može biti samo jedan! YNWA!
P

PVC

pre oko 2 godine

"Specijalista" za penale od €80 miliona, primio 11 penala i onda loptom oborio Space Shuttle u svemiru. Počelo je, raspad originalnog PVC kluba!!!
@

@Pvc

pre oko 2 godine

Jedino sto ce da se raspadne je tvoj nadmeni stav, polako, ima vremena.
S

Skopje

pre oko 2 godine

Treca penal serija, lopti prilazi Virgil..Kepa zauzima jednu stranu gola a Virgil sutira bas u tu stranu. YNWA
a

aa

pre oko 2 godine

Kakav jazavac tuhel sa onom izmjenom o boze
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Ova penal serija je dokaz da dobro izveden penal golman ne može da odbarni. Takođe je dokaz da ne treba davati ogromne novce (70m) na igrača jer može direktno da te košta 2 trofeja.
B

Blue

pre oko 2 godine

Fantasticna utakmica! Fantasticna! Ipak mi zao sto Celzi nije uzeo ali melem za oci. Cestitke Liverpulu.