Dominik Soboslaj (©Reuters)
Dominik Soboslaj (©Reuters)

Liverpul traži ofanzivca i misli o Soboslaju, otkupna klauzula 70.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.06.23. | 14:53

Zainteresovan je i Njukasl

Navikli su poslednjih sezona da navijače „časte“ skupocenim pojačanjima, ali ovog leta Liverpul je neuobičajeno tih. Stigao je samo Aleksis Mekalister za obeštećenje od 42.000.000 evra i time je Jirgen Klop rešio pitanje zadnjeg veznog. Međutim, nije zadovoljan, jer traži i nešto ofanzivnijeg vezistu.

Pogled je zadržao na – Dominiku Soboslaju, piše ugledni Atletik. Mađarski reprezentativac je već godinama jedan od nosilaca igre u Lajpcigu i svakako igrač kome se predviđa da će vrlo uskoro u neki od najjačih klubova planete.

Izabrane vesti

Da li će to biti baš Liverpul? Teško je sada reći, jer Lajpcig nema nameru da ga prodaje što je postalo jasno kada se za 22-godišnjeg asa zainteresovao Njukasl.

Sad, to ne znači da će Lajpcig i moći da zadrži Soboslaja, jer u njegovom ugovoru postoji i izlazna klauzula od 70.000.000 evra. Samo je pitanje da li je bilo ko spreman da ide toliko daleko mada učinak od 10 golova i 13 asistencija u prošloj sezoni govori da Soboslaj jeste vredan fudbaler.

Koliko? To će reći tržište.

Liverpul je, kao i Mančester junajted, prethodno razmišljao i o Mejsonu Mauntu, ali Čelsi nije bio baš voljan da pojačava konkurenciju, pa je klubu sa Old Traforda tražio više oko 70.000.000 evra, dok je, primera radi, bio voljan da spusti cenu za Bajern. Kako se iz Minhena niko nije javio možda će i Čelsi morati da spusti prohteve.



tagovi

Letnji prelazni rok 2023Dominik Soboslaj

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara