(©Reuters)
(©Reuters)

Ljubav koja nema granica: Atletiko nudi novi trogodišnji ugovor Simeoneu

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.10.23. | 18:57

Uz duplo manju platu

Pre dve godine je planeta brujala da je Dijego Simeone gotov, da broji poslednje dane u Atletiko Madridu. Čak je i tokom konferencija za novinare dobijao pitanja da li planira da podnese ostavku. A, do rastanka ne da nije došlo, nego je dobio novi ugovor.

I sada mu klub nudi novi! Kako je objavio španski Relevo, Atletiko Madrid je spremio trogodišnji ugovor Dijegu Simeoneu i već je prezentovan njegovoj sestri Nataliji, koja odavno vodi računa o karijeri argentinskog stručnjaka.

Izabrane vesti

Pregovori idu u dobrom pravcu i sve bi moglo da bude gotovo i potpisano tokom predstojeće reprezentativne pauze. Najzanimljiviji deo su – finansije. Kako tvrde Španci, Simeoneu je ponuđen ugovor za 45 odsto slabiji nego aktuelni koji ima. A, po važećem, Argentinac zarađuje 45.000.000, u šta su uključeni razni bonusi.

Sve kada se sabere, ova poslednja godina astronomskog ugovora i tri naredne, ako se potpiše, Čolo će zaraditi samo za te četiri godine oko 100.000.000 evra.

Na smanjenje zarada, zarad pomoći klubu, pristali su i brojni igrači u prethodnom periodu, kao što je Grizman. Jorgandžije imaju plan da samo u ovoj godini uštedama na platama dođu do 19.000.000 evra.

Dijego Simeone je trener sa najviše utakmica u istoriji Atletiko Madrida, a tekući ugovor mu ističe na kraju sezone.


tagovi

Dijego SimeoneAtletiko MadridPrimera

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara