Komentari na vest

Ljubičasta rapsodija: Vlahović položio veliki psiho test, pomogli mu navijači Fjorentine (VIDEO)

s

shevchenko

pre preko 2 godine

je kriv za sve
9

967

pre preko 2 godine

Na kraju ga je ipak bocnuo :D
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Vlahović je previše navikan. On je perfektan igrač sa perfektnim potencijalom. Pitanje je samo da li će on taj potencijal da razvija, tek mu je 21. Ima sve potencijale da bude igrač koji konkuriše za zlatnu loptu i navijam za njega da to ostvari. Po njegovom nacinu ponašanja može se zakljuciti da prati šta novine pišu o njemu.
P

PFS

pre preko 2 godine

Igra ko robot za rekorde samo!
С

Сколе

pre preko 2 godine

Добио награду играч месеца пре утакмице. Хладнокрвно онако лопобовати, свака част! Свака част и за Блекија који је узео траку од мајсторчине капитена!
l

linoleum

pre preko 2 godine

promenite naslov stranice u vlahovic i zeljko obradovic sport,jer je u trci za ime stranice izgubio bogdan bogdanovic posto nista ne moze da ubode u nba,pa bruka da se nesto i pise.
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ovo nije stranice, vec portal. Druga stvar, ne vjerujem da te neko tjera da ulazis i citas. Napravis sebi portal i stranicu i pises sta god ti volja, sigurno ces prikupiti dosta pratilaca.

e Gost999

pre preko 2 godine

i ti isto mozes da zaobidjes komentar koji ti se ne svidja napravis sebi stranicu pa komentarisi sam do sutra ako vec nisi a mislim da jesi
F

Facepalm

pre preko 2 godine

Aj nam objasni razliku između internet stranice i internet portala pošto kažeš da to dvoje nije isto
M

Miki_Rubiroza_23

pre preko 2 godine

Šta radi Biraghi, mamma mia... 🙆🏻‍♂️
G

Gost999

pre preko 2 godine

Ma covjek je masina vec sad, to svako vidi. A cini se da je jak i u glavi, mentalno da se brzo podize i kad nije sve potaman. Inace zanimljiva "proslava" gola, kao da se oprostio od navijaca.. Nadamo se da se cekira vec za London:)
B

Blef

pre preko 2 godine

Dečko se izvinjavao što je onako šutnuo penal.
g

gluhifontele

pre preko 2 godine

Da li se on to oprostio od navijača jer ide u Arsenal. Fiorentina tek 6.2 igra iducu tekmu. Hmm.
c

coyg14th

pre preko 2 godine

polozio da dodje u Arsenal, ajde decko pozuri
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Evidentan je Vlahovicev pad u igri ovoj raspaloj djenovi je trebao het trik da da, mnogo mu je slava udarila u glavu,protiv jacih timova nece se videti,takodje ako ode u arsenal u ligi kao sto je PL nece dati ni 10 golova po sezoni jer je i najslabiji tim iz pl jaci od polovine timova iz serie A
V

Vucko PFC

pre preko 2 godine

Ma da majstotre. Trebao je 7 dati za poluvreme. Nisi loptu sutno pricas da je trebao dati 3 najmanje... strasno
M

Mikki

pre preko 2 godine

Toliko jaki ti iz PL, da u evropi, osim ova 2-3 najjača, ne mogu slovenačke predstavnike da dobiju 😂
R

Rusko

pre preko 2 godine

Prvi Gol je zasluga njegova to je nevjerovatno kako je primio loptu i izbjegao nedozvoljenu poziciju. Ne trazi dlaku u jajetu. Vec ga podrzi. Momak je bolji od Hery Kane a rame uz Rame Halandu. I samo da znas da sam Bosanac al istinu kazem. Sto ruzite sve sto je vase. Ako si pravi Srbin podrzaces ga…
G

Gost999

pre preko 2 godine

Bitno da znas sta je Vlahovicu u glavi i kako ce se uklopiti negdje, a sto je borba sa pravopisom, to nikom nista.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Stajem u odbranu Del Boskea. To je realnost. Mnogi ne vide. A sto se tiče engleskih klubova u LE i LC, to se njima ne igra. Svim klubovima iz PL je prioritet njihova liga i Liga Šampiona. Teško je opet donositi sudove koliko bi Vlahović dao golova u PL. Pred nama je i vidicemo ako tamo ode. Engleski klubovi se pocnu truditi u LE tek od četvrtfinala otprilike ili kada primijete da ne mogu izboriti LS u svojoj ligi onda traže to kroz osvajanje LS.
9

93:20

pre preko 2 godine

@LudiDejo istina, vidjecemo i motiv West Ham-a u LE u nastavku... ako budu u ligi mogli da budu u top 4,ignorisace LE potpuno. Doduse ako procijene da im je ceca sansa u LE i fokusiraju se na to takmicenje,spadaju u 4 najveca favorita za pehar.