Lois Dioni (Star Sport)
Lois Dioni (Star Sport)

Lois Dioni blista u Francuskoj, drugi je strelac Lige 2 i vodi Anže ka eliti (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.12.23. | 02:07

Bivši fudbaler Crvene zvezde dobacio do brojke od osam prvenstvenih golova i potpisao pobedu nad Grenoblom

Tokom jednogodišnjeg boravka u Crvenoj zvezdi se nije snašao, jalove partije u Ligi 1 pružao je Lois Dioni i po povratku u Anže, ali ove sezone blista u crno-belom dresu... Doduše u drugom rangu francuskog fudbala.

Večeras je Dioni potpisao pobedu protiv Grenobla (1:0) i doveo svoj Anže na lidersku poziciju Lige 2. Osmim pogotkom u sezoni Francuz je postao drugi strelac lige koju bi, kako stvari stoje, Anže vrlo lako mogao da napusti krajem maja i da se ekspresno vrati u elitu.

Izabrane vesti

Imao je 30-godišnjak u 34. minutu i malo sreće da lopta ostane u njegovom posedu, ali je na malom prostoru uspeo da pobegne čuvaru i gotovo se ušeta u gol gostiju.

GOL DIONIJA POGLEDAJTE OVDE.

Igra Dioni najbolji sezonu još od takmičarske 2016/17 kada je u dresu Dižona u Ligi 1 imao dabl-dabl učinak sa 11 pogodaka i 10 asistencija na 35 utakmica. Večerašnji meč bio mu je 17 ove sezone, a uz osam pogodaka ima i pet dodavanja koja su prethodila golovima saigrača.

Podsetimo, u Zvezdinom dresu odigrao je takođe 17 mečeva od jeseni 2021. do proleća 2022. godine i zabeležio je po tri gola i asistencije.



tagovi

Lois DioniAnže

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara