Manuel Lokateli (©Reuters)
Manuel Lokateli (©Reuters)

Lokatelijev menadžer upozorio Juventus: Arsenal je već ponudio 40.000.000

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.07.21. | 10:40

Ko će prvi do veziste Sasuola?

Novopečeni prvak Evrope sa reprezentacijom Italije, Manuel Lokateli, mogao bi uskoro put većeg grada i kluba. Vezista Sasuola želja je Juventusa i Arsenala, a očekuje se da transfer u jedan od ova dva kluba bude realizovan tokom leta.

Deluje da je trenutno potpisu 23-godišnjeg fudbalera bliži londonski klub.

Izabrane vesti

KVOTE MEČEVA U KVALIFIKACIJAMA ZA LŠ

Po tvrdnji njegovog menadžera, Andree D'Amika, Tobdžije su već poslale ponudu vrednu 40.000.000 evra.

"Juventus bi voleo da dovede Lokatelija, a Arsenal je već ponudio 40.000.000 evra", izjavio je D'Amiko za italijanski Skaj Sport, upozorivši tako Torineze da će morati brže da reaguju, jer je njihova ponuda o pozajmici s otkupom na kraju sezone za 30.000.000 već odbijena.

Po italijanskim medijima, mladi fudbaler radije bi ostao u Seriji A i s Juventusom igrao Ligu šampiona, nego da ide u Arsenal koji se neće takmičiti u međunarodnim takmičenjima.

Pominjalo se, takođe, da uz novac, Juventus nudi Sasuolu i dvojicu mladih fudbalera: 19-godišnjeg štopera iz Rumunije, Radua Dragušina i godinu dana starijeg vezistu Nikola Fađolija, ali D'Amiko za ovog drugog kaže da nije opcija.

"Uveravam vas da Fađoli neće biti uključen u dogovor. Masimilijano Alegri želi da ga ima na oku tokom priprema kako bi se uverio da li može da računa na njega tokom sezone. Igrama protiv SPAL-a i Krotonea prošle sezone pokazao je da može biti protagonista u Juventusu", smatra menadžer.

Lokateli je ponikao u Milanu, ali je 2019. prešao u Sasuolo za 14.000.000 evra. U 99 nastupa za crno-zelene dao je sedam golova i namestio 11.


tagovi

letnji prelazni rok 2021JuventusArsenalsasuoloManuel Lokateli

Obaveštavaj me

Juventus
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara