Londonski bum: Milivojević produžio sa Palasom do 2023!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.19. | 18:06

Srpskog vezistu čeka i ozbiljna povišica

Najznačajniji igrač Kristal Palasa nagrađen je novim ugovorom. Još u zimskim mesecima ove godine se pričalo o Čelsiju, šaputalo se o transferu u Liverpul, ali će iskusni srpski vezista i dalje nositi dres tima sa Selhrst Parka.

Kristal Palas je danas zvanično objavio da je potpisao novi ugovor sa Lukom Milivojevićem , i da je kapiten tima produžio vernost klubu do 2023. godine. On je do sada u Londonu zarađivao dva miliona evra godišnje. Sada je dobio znatno bolje uslove.

Izabrane vesti

Reklo bi se da je Kristal Palas napravio logičan potez i povišicom odobrovoljio potencijalnog reprezentativca Srbije. On je prošle sezone odigrao svaki minut u Premijer ligi, ujedno bio je i prvi strelac tima sa 12 postignutih golova. Slično golgetersko dostignuće imao je i sezonu ranije, što je bilo dovoljno da u očima navijača Kristal Palasa ima božanski status.

Milivojević je postao član Kristal Palasa januara 2017. godine. Prvi pogodak postigao je protiv Arsenala tri meseca kasnije,a ubrzo je postao i kapiten tima. Imao je jak uticaj na igru celog tima, kao i na rezultate Palasa koji je brz problema sačuvao premijerligaški status.

„Luka je fantastičan igrač i lider tima više od dve sezone. Njegov doprinos je fantastičan i drago mi je što je budućnost vezao za naš klub“, rekao je predsednik Kristal Palasa Stiv Periš.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara