Komentari na vest

Lopta ne laže, samo Mesi, Leva, Mbape i Bruno imaju veći uticaj od Tadića

V

Vojica

pre oko 3 godine

Možda je Holandska liga slaba, ali Ajaks je jedan od najvećih klubova Evrope. Drugo, taj isti Ajaks se takmiči protiv najboljih klubova Evrope i na tim utakmicama dominira u p avo NAŠ TADIĆ! Odavno ga porede sa Piksijem a on klasu potvrđuje, budite ponosni na našeg igrača!
I

Ildzo

pre oko 3 godine

Citam komentare i ne verujem... Taj isti Ajax, taj isti Tadic je Real u sred Madrida izvozao kao decurliju, dobivsi ocenu 10... Taj isti covek je gurao Ajax do polufinala LS, a pritom nesrecno ispao i Vi pricate o losoj holandskoj ligi. Covek je suvi profesionalac, klasa od igraca i upisace se u istoriju Ajaxa iz Amsterdama... Kapa dole i svaka cast majstore!
C

Crvenbeli

pre oko 3 godine

Tako je Duća je najbolji napadač našeg fudbala 21. Veka a ako sa Ajaxom osvoji Ligu Evrope i kao kapiten odvede reprezentaciju na SP 2022i napravimo veliki uspeh biće i najbolji svih vremena
C

Cuj ovog

pre oko 3 godine

Pregazicemo kvalifikacije kao plitak potok. Napred nasiiii!
A

Ajax

pre oko 3 godine

Jedino Ronaldo izvede vise penala po sezoni...
R

Realno777

pre oko 3 godine

Tadić je u reprezentaciji nula od igrača a to kako on igra u klubu je nešto drugo. Pritom ne lozite se da ga stavljate u koš sa ovakvim imenima. Holandska liga i Sautempton...dobra karijera, osrednjeg igrača.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Lopta ne laže ali ovakve bajke su na granici tragikomedije. Da se razumemo, Duća je majstor za naše prilike, i da mu je data reprezentacija na ruke pre deset godina kad je otišao Antić, bila bi to prava stvar. Ali on je, realno, igrač u godinama koji dominira u jednoj od najslabijih zapadno-evropskih liga. Ligi, koja je u suštini, razvojna liga za lige petice i mesto za pred-penzijom Holandjanske asove. Poredjenja s Mesijem, Levandovskim, itd...su jadne i bedne.
S

Sdff

pre oko 3 godine

Jedna zanimljivost, Tadicu nedostaje 7 golova i 3 asistencije da dodje do brojke od 100 golova i 100 asistencija u holandskom prvenstvu. Pretpostavljam da ce biti jedini kome je to poslo za nogom.
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Za krojfa ne postoje podaci o asistencijama, dao je preko 200 golova, verovatno ima i 100+asistencija. Svakako veliki uspeh za tadica.
G

Gäste

pre oko 3 godine

Nadam se da ce i to da uradi... Ovima sto negativno komentarisu, sto njega, sto holandsku ligu... Znate li koliko igraca samo iz Holandije zeli da igra u Ajaxu, a koliko isto to zeli iz Evrope. .. a koliko od njih to uspe... Jeste li svesni sta znaci od toliko fudbalera biti kapiten, stranac, u jednom klubu?
G

Gosti

pre oko 3 godine

inače holandski fudbal je mnogo jak
G

Gostens

pre oko 3 godine

a skoro sve golove daje iz penala sjajan je
S

Stex

pre oko 3 godine

Pa i Mesi i ostali isto pucaju penale za svoje timove.Treba da vas je sramota sto obezvredjujete nase igrace i njihove uspehe.Mozda zato sto nije igrao za blizance?Pozdrav iz Novog Sada
G

Gost5

pre oko 3 godine

jes samo mesi postigne 30 golova 5 iz penala a tadic 20 a 13iz penala a i budi realan ko je pored ajaksa ozbiljna ekipa u holandiji tadic je kvalitetan igrac nista vise