Rodrigo Bentankur (Reuters)
Rodrigo Bentankur (Reuters)

Loše vesti stižu jedna drugu: Totenhem do februara bez maleroznog veziste

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 18:57

Bez 11 igrača na Mančester Siti!

Fenomenalno je Totenhem otvorio sezonu, vodio u Premijer ligi, igrao prelep fudbal, navijači su počeli da sanjaju slatke snove o tituli, a onda se jednog tmurnog ponedeljka sve srušilo…

U derbiju protiv Čelsija, Totenhem je izgubio bodove ali i komandanta odbrane Mika van de Vena i “desetku” Džejmsa Medisona. Zbog crvenog kartona je na tri meča suspendovan i drugi štoper Kristijan Romero. I krenuli su problemi...

Izabrane vesti

Najnovija loša vest je teška povreda urugvajskog veziste Rodriga Bentankura. Tek što se oporavio od povrede ligamenta kolena zbog koje je na početku sezone propustio deset utakmica, Urugvajac mora na novu pauzu do februara zbog povrede ligamenata skočnog zgloba. On je na poslednje četiri utakmice ulazio sa klupe, polako hvatao formu i onda dobio udarac od Metija Keša iz Aston vile zbog kojeg ga čeka nova duža pauza.

Ovo znači da će Spursi narednog vikenda gostovati Mančester Sitiju bez čak 11 igrača među kojima je i suspendovani Romero!

Van de Ven i Medison su na pauzi do januara, Rišarlison je operisao prepone i neće ga biti na terenu do druge polovine decembra, krilni napadač Manor Salomon će se zbog povrede vratiti takođe u decembru, Ivan Perišić je završio sezonu nakon kidanja ligamenata kolena… Pod znakom pitanja za gostovanje Građanima je zbog sitne povrede i vezista Pape Sar. Tek krajem godine se u timu očekuje Rajan Sesenjon koji je letos operisao zadnju ložu. Nepoznat je status rezervnog golmana Alfija Vitmana koji je letos operisao skočni zglob, a trenutno je van stroja i mladi štoper Ešli Filips.

Trener Ejndž Postekoglu na raspolaganju za gostovanje šampionu na Etihadu ima ukupno 18 prvotimaca koji su ove sezone proveli makar minut na terenu.



tagovi

Rodrigo Bentankur

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara