Ćavi (©Reuters)
Ćavi (©Reuters)

Loše vesti za Ćavija iz Pariza i Roterdama: Kunde i Depaj povređeni uoči važnih mesec dana za Barsu

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.09.22. | 23:59

Već prve utakmice nacionalnih timova u septembarskom terminu zadale glavobolje treneru Katalonaca

Žil Kunde u 23, a Memfis Depaj u 52. minutu mečeva svojih reprezentacija u Ligi nacija ovog četvrtka morali su da budu zamenjeni zbog povreda. Francuz je teren napustio u duelu sa Austrijom (2:0), dok je Holanđanin neočekivano rano završio meč sa Poljskom (2:0). I za jednog i za drugog veliko je pitanje hoće li igrati u poslednjem kolu takmičenja, ali kako je Svetsko prvenstvo sve bliže, verovatnije da će ih selektori poštedeti.

Svakako će se mnogo više znati posle detaljnih pregleda tokom vikenda, a čekanje lekarskih izveštaja, pored samih igrača, najteže će podneti verovatno Ćavi Ernandez.

Izabrane vesti

Barselonu čekaju paklenih mesec dana i nekoliko vrlo važnih utakmica u Primeri i Ligi šampiona. Od 1. oktobra do 1. novembra Katalonci će odigrati čak 10 utakmica. Jasno je da će svaki igrač biti neophodan treneru za rotaciju, pa bi odsustvo duže od par dana stvorilo Ćaviju problem. Posebno kada je reč o doskorašnjem štoperu Sevilje, Kundeu koji ima značajniju ulogu u timu od holandskog saigrača iz napada.

Po viđenom na terenu. čini se da je i kod jednog i kod drugog u pitanju problem sa mišićem noge. Koliko ozbiljan, pokazaće pregledi...


tagovi

BarselonaĆaviMemfis DepajŽil Kunde

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara