©Reuters
©Reuters

Lozano o očajnoj godini sa Gatuzom: Nije znao ni gde igram, plakao sam sa suprugom

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.12.23. | 12:15

Meksikanac o specifičnom odnosu sa italijanskim strategom

Fudbaler PSV Ajndhovena i reprezentativac Meksika, Irving Lozano, kaže da je prošao kroz pravo stanje očaja zbog odnosa sa Đenarom Gatuzom u njegovoj prvoj sezoni na klupi Napolija.

Meksikanac kaže da se temperamentni stručnjak ponašao kao da ga ne poznaje, niti ga je uvodio u igru, niti je sa njim razgovarao, kao i da je to bio jedan od najtežih trenutaka u njegovoj karijeri.

Izabrane vesti

Gatuzo je na klupi zamenio Karla Ančelotija, i od 11. decembra 2019. do 30. juna 2021. godine vodio ekipu sa stadiona Dijego Armando Maradona.

"Nije me poznavao, nije ni znao na kojoj poziciji igram. Nikad me ništa nije pitao. Uvek sam bio na klupi i tada sam rekao 'nešto ovde nije u redu'. Ta godina je bila strašna, plakao sam sa suprugom u očaju. Jasno ti je da si bolji od mnogih i pitaš se: 'Zašto mi ne dâ da igram?'", rekao je Lozano u emisiji legendarnog Uga Sančesa.

Ipak, malo-pomalo odnos je počeo da se menja. U narednoj sezoni se Lozanova uloga promenila i počeo je više da doprinosi čitavoj ekipi.

"Počeo je više da priča sa mnom, nije me dovoljno poznavao, u prvoj godini nismo razmenili ni reč. Zatim smo se zbližili, njegov stručni štab je rezgovarao sa mnom".

Gatuzo je kasnije imao drugačiju verzju priče.

"Nisam imao ništa protiv Lozana, dobro sam poznavao njegovu verziju dok je igrao za PSV. Sistematski je napadao linije, prošle godine toga nije bilo. On je drugačiji igrač, ima snagu u nogama. Sada kad šutira loptu ne pada na zemlju kao dete", rekao je jednom prilikom Gatuzo.


tagovi

Đenaro GatuzoIrving Lozano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara