©Reuters
©Reuters

Luda vest iz Engleske: Zvezda u igri za Mejsona Grinvuda!

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.09.23. | 15:40

Mladi napadač napušta Old Traford kao slobodan igrač

Potpuno luda vest iz stiže iz Engleske! Crvena zvezda je ušla u konkurenciji za angažovanje velike nade Mančester Junajteda Mejsona Grinvuda, saznaje Dejli Mejl.

Isti izvor navodi da je mladi napadač pregovarao sa Lacijem oko odlaska u Italiju, ali su se ti pregovori izgleda izjalovili, pa su se pojavili novi "udvarači". U prvom planu je španski Hetafe, ali su u igri i Olimpijakos, Bešiktaš i Crvena zvezda.

Izabrane vesti

Italijanski Korijere pisao je da je igrač pregovarao oko ličnih primanja u visini od 750.000 evra po sezoni, što je suma koju Crvena zvezda može da isprati.

Mančester Junajted je već objavio saopštenje da se rastaje sa igračem koji je bio u žiži javnosti zbog navodnih optužbi za seksualno uznemiravanje, iako ga je sud oslobodio krivice. Grinvud će Old Traford napustiti kao slobodan igrač, što otvara mogućnost zainteresovanim stranama da ga privole u svoje redove.

Mejson Grinvud (21) se na Teatru snova smatrao verovatno najvećim klupskim "proizvodom" još od Markusa Rašforda. Mladi napadač, koji može da pokrije sve pozicije u navali, bio je u klubu od svoje šeste godine, prošao sve kategorije, kako Crvenih đavola, tako i reprezentacije Engleske.

O tome kakva su njegova očekivanja bila u engleskom fudbalu govori i činjenica da je za seniorski tim Gordog Albiona debitovao još 2020. godine, u utakmici Lige nacija protiv Islanda.

Ipak, zbog pomenutih problema sa zakonom, čitavu prošlu sezonu je proveo van terena. Za prvi tim Junajteda je debitovao još 2018. godine, a do sda ima 129 nastupa za prvi tim u svim takmičenjima i 35 postignutih golova.


tagovi

Mejson GrinvudLetnji prelazni rok 2023

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara