Glasner (©Reuters)
Glasner (©Reuters)

Ludilo iz Londona: Bajern hoće Glaznera, ali Palas traži 100.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.05.24. | 17:56

Klub iz Minhena spreman da plati 18.000.000 za trenera

Traži Bajern novog trenera, pretražuje brda i dolina, ali mu ne uspeva da pronađe čoveka koji će naslediti Tomasa Tuhela nakon poslednjeg kola sezone.

Potraga je odvela čelnika giganta iz Minhena do Londona, do stadiona Kristal Palasa, gde im je zapao za oko Oliver Glazner, austrijski stručnjak koji predvodi ovaj engleski tim. I bio je spreman Bajern da plati čak 18.000.000 evra za otkup njegovog ugovora, ali odgovor je zaprepastio Nemce.

Izabrane vesti

Kako piše Bild, Kristal Palas je tražio za Glaznerovu slobodu ni manje ni više nego 100.000.000 evra! To je suma koju Bajern nije spreman da plati ni kada je neki vrhunski igrač u pitanju, a kamoli šef stručnog štaba. Glazner je u februaru postao menadžer Kristal Palasa i uspeo je da na 12 utakmica u prvenstvu osvoji 21 bod. Poslednji poraz u prvenstvu doživeo je 6. aprila protiv Mančester sitija.

Spisak trenera koji su odbili najtrofejniji nemački klub je veliki, a sada se ispostavilo da ne mogu da dođu ni do nove želje, perspektivnog trenera sa Selhurst parka. Prvo ih je odbio Austrijanac Rangnik, a onda Bajern nije uspeo da dođe ni do njegovog zemljaka Glaznera.

Pre njih, sa liste kandidata otpali su Ćabi Alonso, Julijan Nagelsman, Roberto de Zerbi, pominjao se kao opcija i Zinedin Zidan, a deluje da ni situacija oko Hansija Flika nije tako jednostavna kao što se u prvi mah činilo.


tagovi

Oliver GlaznerBajern MinhenKristal Palas

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara